Makelaar ZZP
PlaatsMe
Nederland, NL
3 dagen geleden

Vanuit jouw eigen ondernemerschap en je netwerk vervul jij andermans woondromen. Of dat nu is via een uitdagende zoekopdracht, de begeleiding bij een aan-

of verkoop of door middel van het vinden van de ideale huurwoning. Je hebt je eigen expertise, maar kunt binnen de organisatie een beroep doen op alle takken van sport.

Hierin werk je veel samen met andere aangesloten makelaars en financieel adviseurs. Eveneens ZZP'ers, bezig met de groei en bloei van hun eigen winkel en de netwerkorganisatie in z'n geheel.

Functieeisen

Op de eerste plaats ben jij een ondernemer. Wij zoeken mannen en vrouwen die begrijpen dat je verantwoordelijk bent voor je eigen beleg op de boterham.

Wij zoeken Makelaars die (naast kennis) kwaliteit zeer hoog in het vaandel hebben staan. Het is voor jou normaal om je klanten maximaal te ontzorgen en optimaal te bedienen.

Wij zoeken professionals met de wens en de wil om - vanuit zelfstandigheid samen te werken en samen te groeien.

Wij vragen geen jarenlange ervaring in de makelaardij. Wij werken liever met mensen met affiniteit en oprechte passie voor het vak en liefde voor de klant.

Arbeidsvoorwaarden

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier