Manager Projectbeheersing
Grontmij
De Bilt, Netherlands
9 dagen geleden

Functieomschrijving

In mijn team met jonge professionals op het vakgebied projectbeheersing en inkoop- en contractmanagement ben ik op zoek naar een manager projectbeheersing.

In ons team organiseren en stimuleren wij een positieve samenwerking, waarderen elkaar en elkaars inbreng en staan wij voor vernieuwing en ontwikkeling van ons vakgebied.

Ben jij geïnteresseerd? Neem dan contact met mij op!

Stephan Laaper, teammanager Projects

Als manager projectbeheersing ben je verantwoordelijk voor de beheersing van middelgrote en grote werken binnen de civiele sector.

Als lid van het IPM-team bepaal je mede de koers van een project, bewaak je de planning, het risicodossier en de kosten.

Toonaangevende projecten die wij beheersen zijn onder andere A2-Tunnel Maastricht, Lightrail Bergen (Noorwegen), Zuidasdok.

Wij werken voor grote opdrachtgevers zoals Rijkswaterstaat, ProRail, provincies en waterschappen.

Naast je inhoudelijke werkzaamheden draag je zorg voor het opleiden van junioren in de projectbeheersing, waaronder de disciplines planning, kosten, risicomanagement of kwaliteitszorg.

Kennisdelen en elkaar ondersteunen zijn belangrijke waarden binnen het team.

Voor deze rol zoeken we iemand die stevig in zijn / haar schoenen staat; je signaleert en geeft zonder schroom je (onderbouwde) mening.

Door je communicatieve vaardigheden doe je dit op een opbouwende manier en wordt er naar je geluisterd. Je bent analytisch sterk en handelt ook naar je bevindingen.

 • Deze functie vervul je in een dynamisch team dat een sterke focus heeft op verbetering en vernieuwing. Dit doet het team binnen twee pijlers;
 • projectbeheersing en inkoop- & contractmanagement. De teamleden worden door hun specialistische expertise in de hele organisatie en in verschillende soorten projecten en tenders ingezet.

  Wij zoeken

 • Je hebt minimaal een HBO of WO opleiding, bij voorkeur technische affiniteit.
 • Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring, waarvan meer dan twee jaar als Manager Projectbeheersing of een gelijkwaardige rol.
 • Kennis en ervaring van beheersing van financiën, planningen, risicomanagement of kwaliteitszorg is een pré.
 • Je kan in de rol van Manager Projectbeheersing een project overzien en beheersen.
 • Je kan je kennis en ervaring overdragen aan junior projectbeheersers en hen begeleiden bij hun ontwikkeling.
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier