System engineer
Technische Unie
Amstelveen, Netherlands
36 dagen geleden

Je baan

Vind je het leuk om binnen deze complexe en hectische omgevingen je bezig te houden met het ontwerpen en optimaliseren van storage / virtualisatie (VMware) en backup-

oplossingen en weet je alles omtrent het installeren en beheren van servers (Windows 2008R2 / 2012) dan zijn wij op zoek naar jou!

Onze IT afdeling is op zoek naar een Storage / System Engineer (Medior). In deze rol ben je verantwoordelijk voor het dagelijks beheer / monitoren en optimalisatie van het netwerk en de server-

en storagesystemen. Hiernaast ben je iemand die goed doorvraagt en erg service- en oplossingsgericht is.

Verder is het belangrijk dat je kennis hebt van : Windows 2008R2 en 2012 servers, SAN / NAS storage-oplossingen en VMware, Exchange en Active Directory en Microsoft System Center Operations Manager (SCOM).

Wij bieden

Naast een prima salaris bieden wij uitstekende arbeidsvoorwaarden, zoals 28 verlofdagen, winstdeling, obligatieregeling, fietsplan, bedrijfsfitness regeling en korting op al onze producten.

Ook kun je rekenen op veel vrijheid en zelfstandigheid, een stimulerende werkomgeving en volop opleidings- en doorgroeimogelijkheden.

Je profiel

Voor deze functie is het belangrijk dat je snel kunt schakelen maar ook dat je een proactieve houding hebt, daarnaast gelden de volgende criteria :

 • Je hebt een afgeronde IT-opleiding en ongeveer 5 jaar relevante werkervaring;
 • Kennis van Microsoft System Center Operations Manager (SCOM), support- en monitoringsystemen;
 • Je hebt ruime ervaring met SAN / NAS storage-oplossingen en VMware en ervaring met Exchange en Active Directory;
 • Je beschikt over sterk analytisch werk- en denkvermogen, je hebt een servicegerichte houding en je kunt goed omgaan met gebruikers.
 • Is deze vacature net niet wat je zoekt? Meld je dan aan voor de vacatureservice! Je ontvangt de laatste vacatures per mail.

  Solliciteren
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op 'Doorgaan' te klikken, ga ik akkoord met de privacy & voorwaarden van neuvoo en ga ik akkoord met het ontvangen van relevante e-mailtaakwaarschuwingen. (op elk moment annuleren) Kijk hier
  voortzetten
  Aanvraagformulier