Kinder- en Jeugdpsychiater
Spijtenburg Werving & Advies B.V.
Doetinchem, NL
1 dag geleden

Samenwerking en collegialiteit zijn bij deze organisatie vanzelfsprekend. Gastvrijheid en professionaliteit staan bij hen centraal in het dagelijkse werk.

Binnen de teams hebben de psychiaters de rol van regisseur van de behandeling en bent u verantwoordelijk voor het medisch psychiatrisch behandelbeleid van individuele patiënten.

Bij de invulling van de functie zijn uw competenties en wensen belangrijke uitgangspunten. Denk hierbij aan individuele, gezins-

en groepstherapie, beleidsontwikkeling, onderzoek in samenwerking met het bestuursbureau en het geven van supervisie en werkbegeleiding aan artsen en andere onderwijs-

opleidingsgerelateerde taken.

Er zijn ruime mogelijkheden op het gebied van de consultatieve psychiatrie, waarbij u samenwerkt met de kinderartsen en jeugdzorginstellingen binnen de regio.

Daarnaast participeert u in de crisisdienst en geeft u advies en consultatie.

Functieeisen

 • U bent geregistreerd als psychiater in het Specialistenregister van de SRC.
 • U beschikt bij voorkeur over ervaring in het werken in multidisciplinair teamverband met veel hoogopgeleide professionals.
 • U beschikt over de aantekening Kinder- en Jeugdpsychiatrie.
 • Graag komen wij in contact met enthousiaste en ambitieuze psychiaters die affiniteit hebben met de doelgroep, beschikken over een medisch psychiatrische visie en die plezier beleven aan het inspireren van anderen.

  Een klant- , en resultaatgerichte instelling is onontbeerlijk, naast een goed gevoel voor humor!

  Bedrijfsomschrijving

  Deze locatie heeft een mediumcare afdeling met 12 bedden voor de doelgroep van 14-30 jaar, een transmurale voorziening met 6 jongvolwassenen bedden, een uitgebreid dagbehandelingsaanbod en vijf ambulante multidisciplinaire teams in de regio.

  In het najaar willen zij in Doetinchem de nieuwe zorgvormen (o.a. meer ambulante zorg, snelle diagnostiek, meer herstelgerichte benadering) geïmplementeerd hebben en / of starten met het implementeren.

  Een nauwe samenwerking met andere (zorg)teams, zoals de HIC afdeling (high intensive care), FACT jeugd en FACT volwassen teams is hierin belangrijk.

  De psychopathologie en stoornissen zijn divers zoals ontwikkelingsstoornissen, psychotische stoornissen, gedragsproblemen, ADHD, eetstoornissen, persoonlijkheidsstoornissen, angst-

  en stemmingsstoornissen. Investeren in de veerkracht van jongeren en jeugd is een belangrijke en serieuze zaak.

  Binnen deze organisatie wordt gewerkt met een Medische Staf waar alle psychiaters en artsen lid van zijn. De Medische Staf adviseert de Raad van Bestuur over onder andere de medische verantwoordelijkheid en belangrijke behandelinhoudelijke of organisatorische onderwerpen.

  De Medische Staf is besluitvormend als het gaat om het organiseren van specifieke taken die behoren tot de functie van psychiaters / medici.

  Arbeidsvoorwaarden

  Het betreft een vacature voor 28 tot 38 uur. Zij bieden ruimte voor uw professionele ontwikkeling. Daarnaast bieden zij ruimte voor het inbrengen van uw kennis in het dagelijkse werk.

  Het betreft een dienstverband voor onbepaalde tijd.

  De functie wordt conform CAO-GGZ in de salarisschaal voor Medisch Specialisten ingeschaald. Het AMS-budget persoonlijke kosten is van toepassing.

  Verder kunt u rekenen op goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

  Procedure :

  Voor meer informatie neemt u contact op met Ron Broere, 0162 - 420110, 06 - 3005 9223 of per mail : r.broere spijtenburg.nl

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier