Medewerker Finance & Control
FBD Bankmensen
Almelo, Netherlands
10 dagen geleden

Medewerker Finance & Control

Ben jij de evenwichtige, inspirerende én analytisch sterke collega, die ons komt verrassen? Heb jij ervaring op het gebied van Finance & Control?

Bij FBD opereer je in de financiële branche op een betrokken en professioneel hoog niveau. Wij verwelkomen je graag op ons mooie kantoor in Almelo!

Wat ga je doen :

Als medewerker Financiën en Control ben je de spin in het web en de onmisbare schakel tussen de financiële administratie en het management.

Jouw werkzaamheden bestaan onder meer uit het voorbereiden van de jaarrekening en belastingaangiften, het opstellen van financiële analyses, het bewaken van betrouwbare managementinformatie, liquiditeit-

en kostenontwikkelingen en het mede opstellen van budgetten en begrotingen. Je toetst op juistheid, betrouwbaarheid en volledigheid van de financiële administratie.

Ook fungeer je als sparring partner voor het management en adviseer je over bijsturingsmaatregelen. Je draagt zorg voor het verder optimaliseren en automatiseren van de financiële administraties.

Jouw bagage :

 • Je bent een financieel- en bedrijfseconomisch talent;
 • Je hebt een afgeronde opleiding bedrijfseconomie of accountancy op minimaal HBO-niveau en minimaal drie jaar ervaring in de accountancy of in een soortgelijke functie;
 • Kennis van Exact Globe en affiniteit met ICT is een pre;
 • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden;
 • Je gaat enkel voor kwaliteit, bent accuraat en analytisch sterk;
 • Je kunt goed plannen & organiseren, werkt gestructureerd;
 • Je bent een gedreven integere persoonlijkheid met overtuigingskracht en een proactieve houding;
 • Je bent minimaal 24 uur per week beschikbaar.
 • Ons aanbod :

  FBD biedt een uitdagende werkomgeving met volop aandacht voor professionele ontwikkeling.

  Daarbij hoort uiteraard een marktconform en transparant arbeidsvoorwaardenpakket (salaris tussen

  € 3.265,- en € 4.085,- bruto per maand op basis van 40 uur per week, afhankelijk van opleiding en ervaring).

  Over FBD :

  Onze klanten schakelen ons al sinds 2000 in voor hun projectmatige en tijdelijke vraagstukken. FBD staat voor loyale, betrokken en integere mensen die kwaliteit leveren.

  Dat stralen we uit in woorden en daden. We zijn trots op wie we zijn en wat we doen. De ontwikkeling van het ambitieuze individu staat bij ons voorop.

  Onze organisatie kenmerkt zich door persoonlijkheid, dynamiek, kennis en innovatie. We hebben oprechte aandacht voor mensen en er is ruimte voor een eigen mening.

  Met onze nuchtere aanpak denken we in oplossingen voor onze klanten. Afspraak is daarbij afspraak. Dit alles maakt ons een degelijke en betrokken partner in de bancaire business.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier