E-mail marketeer (vaste baan!)
Adecco Nederland
Waalwijk, Noord-Brabant, nl
7 dagen geleden
source : Jobbird

Je bent verantwoordelijk voor het inrichten, opstellen, verzenden, monitoren en rapporteren van geautomatiseerde e-mailcampagnes.

Hierbij doorloop je het gehele e-mail proces van A tot Z. Denk aan het opvragen van content, design en coderen van e-mail templates en het uitvoeren van a / b-

testen tot aan het optimaliseren van campagnes en het geven van advies aan collega’s. Als specialist ben jij altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gehele vlak van e-

mail marketing en kom je regelmatig met slimme ideeën om de mailcampagnes en leadgeneratie naar een hoger niveau te brengen.

Functie-eisen

Ben jij de marketingspecialist die wij zoeken? Ben jij positief ingesteld, kun je zelfstandig werken en ben je communicatief vaardig?

Neem dan contact met ons op, zodat we je meer kunnen vertellen over deze vaste baan!

Je hebt minimaal 1 jaar ervaring als e-mail marketeer en je hebt een afgeronden HBO opleiding in marketing of communicatie, je hebt kennis van HTML, CSS en de Adobe Creative Suite

Gevraagd opleidingsniveau : minimaal HBO.

Voor deze functie wordt minimaal 1 ja(a)r(en) relevante werkervaring gevraagd.

Meer informatie is te verkrijgen bij Adecco Oss, telefoonnummer (0412) 69 49 29. Referentienummer van deze vacature : M-000003457.

Arbeidsvoorwaarden

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier