Winkelmedewerker bij een grote supermarkt gezocht voor minimaal 8 uur per week in Amstelveen
YoungCapital
Amsterdam, Nederland
4 dagen geleden

Functieomschrijving De opdrachtgever, een bekende supermarkt, is op zoek naar parttime winkelmedewerkers op verschillende afdelingen.

Het is een franchise winkel dat al jaren in handen is van de familie. Ze verkopen naast het vaste assortiment ook veel lokale producten.

Hierdoor zijn ze zeer geliefd bij hun omgeving. Op verschillende afdelingen hebben ze jouw hulp nodig. Als je het leuk vindt, kan je namelijk ook op meerdere afdelingen werken.

 • Je kunt bijvoorbeeld aan de slag in de ochtend om te zorgen dat de winkel er spik en span uit ziet. In dat geval kan je '
 • s ochtends lekker wat uurtjes pakken tussen 6.00 - 11.00 uur. Als je minimaal 12 à 24 uur per week beschikbaar bent, kan je ook aan de slag op de versafdelingen.

  Dan kan je denken aan de brood-, kaas-, en deli-afdeling. Deze drie afdelingen zijn perfect te combineren. Je zorgt dat er vers brood en croissantjes in de schappen liggen.

  En bij de kaas- en deli-afdeling ga je klanten helpen met het snijden van de gewenste producten. Als winkelmedewerker is het uiteraard altijd de uitdaging om te zorgen dat er voldoende voorraad is.

  De winkel is 7 dagen per week open. Van maandag tot en met vrijdag van 8.00 - 21.00 uur. En in het weekend van 10.00 - 19.

 • 00 uur. 's Ochtends vroeg en 's avonds laat zijn er toeslaguren. Dit geldt natuurlijk ook voor de zondag. Wat wij bieden Je verdient een leuk salaris;
 • Je gaat aan de slag bij een familie franchise supermarkt;Je kunt lekker flexibel aan de slag (minimaal 8 uur per week);Je werkt binnen een informeel, gezellig team.

  Wat wij vragen Er is geen minimale opleiding vereist. Je bent minimaal 8 uur per week beschikbaar;Je bent spontaan en servicegericht! Solliciteren Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen?

  Klik dan op de knop 'Solliciteer direct!' en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier