Graduate class Cyber Security - Start 1 september 2018
Groupe CGI inc.
Groningen, Pays-Bas
25 dagen geleden

Position Description :

Bijna afgestudeerd en start je binnenkort met je eerste echte baan? CGI biedt jou, als je bij ons in dienst treedt, de unieke mogelijkheid om echt een vliegende start te maken.

Hoe en waarom? Dat lees je hieronder.

Your future duties and responsibilities :

Cybercrime is een wereldwijd fenomeen, dat vraagt om een krachtig en gebundeld tegengeluid. Daarom werken we nauw samen met internationale informatiebeveiligings-

en standaardisatieorganisaties.

Met de Cyber Security Graduate Class wil CGI daarom investeren in jou om het belang van een goede Cyber Security kracht bij te zetten.

Naast hetgeen je hebt geleerd op je opleiding, wil CGI tijdens de Graduate Class samen met jou een echte boost geven aan direct toepasbare extra kennis en ervaring op onze projecten.

Je zult merken dat het je een voorsprong geeft en dat je direct succesvol bent. Wij investeren samen met jou in een vakgebied dat er toe doet.

Bovengenoemde certificeringen zijn zeer gewild en ongelofelijk leerzaam voor jou als starter! Voor beide leerlijnen krijg je daarnaast ook nog certificeringen als SSCP, CGI Security Essentials en Agile Scrum.

Een prachtige fast boot voor je carrière!

Elk leerlijn is heel divers van aard. Je leert niet alleen heel veel over Cyber Security, maar ook over jezelf en anderen.

Na je traject ga je als young professional aan de slag in het uitdagende werkveld van Cyber Security!

Required qualifications to be successful in this role :

Natuurlijk heb je affiniteit met IT. Verder ben je talentvol, gedreven en vanzelfsprekend wil je het beste uit jezelf halen.

Je hebt bijvoorbeeld een afgeronde WO- of HBO opleiding in de richting van :

 • Hogere, Technische en / of Bedrijfskundige Informatica;
 • Information) Security Management
 • Toegepaste Wiskunde;
 • Technische Bedrijfskunde;
 • Software Engineering.
 • Overig? Ga het gesprek aan! Jouw affiniteit en ambitie zijn belangrijk.
 • Wat bieden wij?

  Uitstekende arbeidsvoorwaarden en een contract voor onbepaalde tijd. Wanneer je bij CGI gaat werken kom je terecht op een uitdagende werkvloer met professionele collega’s en ben je de bouwsteen binnen een hechte community.

  Wij helpen jou graag om je nog verder te ontwikkelen, qua diepgang of verbreding, en zo te bouwen aan jouw carrière pad.

  Interesse?

  Solliciteer direct! Meer informatie over de inhoud van de vacature? Neem contact op met Eelco Stofbergen of het recruitment team via 088-

  564 0000) of via recruitment.nl cgi.com

  Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!

  What you can expect from us : Bouw met ons aan je carrière

  Bouw met ons aan je carrière

  Het is een bijzondere tijd binnen de wereld van IT, de digitale transformatie zit in een versnelling. CGI heeft een schat aan kennis en praktische ervaring op het gebied van digitale transformatie.

  Zo helpen wij onze klanten belangrijke stappen te zetten op de weg naar hun digitale transformatie en bieden we onze professionals uitdagende carrièremogelijkheden.

  Ons succes is gebaseerd op het talent en de betrokkenheid van onze professionals. Samen, als één team, staan we voor de uitdagingen en delen we de beloningen die gepaard gaan met de groei van CGI.

  Dit versterkt het gevoel van eigenaarschap, want al onze professionals delen mee in de waarde die wij gezamenlijk creëren.

  Kom werken bij CGI én bouw samen met ons aan een van de grootste, onafhankelijke, IT en zakelijke dienstverleners ter wereld.

  Bezoek voor meer informatie over CGI : www.cginederland.nl

  Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

  Wij bieden onze professionals een gelijkwaardige behandeling en gelijke carrièrekansen.

  Meer informatie of vragen over de sollicitatieprocedure? Neem hiervoor contact op met de afdeling Recruitment via (088) 564 00 00.

  Skills :
 • Security
 • Security
 • Solliciteren
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier