Belader
Luba
Den Haag, NL
2 dagen geleden
source : Werkzoeken.nl

Over de functie

In deze functie haal je dagelijks het afval in woonwijken op. Je leegt de kliko’s, zet deze weer netjes terug en ruimt eventueel gemorst afval op.

Je zorgt er voor dat de werkzaamheden binnen de gestelde tijd afgerond zijn. Maar deze functie is méér dan dat. Want als belader ben je onmisbaar voor elk huishouden! Je betekent iets voor mensen.

Daarbij is geen dag hetzelfde. Als je een echt buitenmens bent past deze baan helemaal bij jou. Daarnaast heb je als belader een belangrijke rol op het gebied van veiligheid.

Je bent de extra paar ogen van de chauffeur in het verkeer. Op de wagen ben je het eerste aanspreekpunt voor burgers en klanten.

En terug op het vertrekpunt maak je de vuilniswagen schoon voor gebruik voor de volgende dag. Zoek jij een baan die er toe doet?

Dan komen wij graag met jou in contact!

De opdrachtgever is een overheidsgedomineerde onderneming, die tot doel gesteld is het inzamelen en ontdoen van afvalstoffen.

Functie eisen

Onze opdrachtgever stelt de volgende eisen aan deze functie :

 • Je beschikt over een vmbo-diploma
 • Je bent (pro)actief ingesteld. Tijdens jouw werk wordt van je verwacht dat je inspringt op onverwachte situaties. Een kind dat plotseling oversteekt, afval dat onjuist is aangeboden, maar ook het aannemen van klachten of wensen van burgers of klanten
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
 • Je bent flexibel qua werklocatie, want je kunt ingezet worden op locaties in Delft, Leidschendam-Voorburg, Midden-Delfland, Pijnacker-
 • Nootdorp, Rijswijk en Wassenaar

 • Je bent in staat om een Verklaring Omtrent het Gedrag te overleggen. Dit is verplicht. Zonder deze verklaring is werken bij onze opdrachtgever niet mogelijk
 • Voordat je aan de slag kan bij onze opdrachtgever, moet je een e-learning over veiligheid afgerond hebben op de vestiging bij Luba
 • Wat wij bieden

 • Onze opdrachtgever biedt haar diensten aan van maandag tot en met zaterdag. De diensten vinden wisselend plaats op deze dagen tussen 07 : 30 en 16 : 00 uur
 • In deze functie ontvang je naast een goed salaris een vuilwerktoeslag’ van € 1,19 bruto per uur
 • Hoe je solliciteert

  Snel. Al binnen een paar minuten is het eenvoudige sollicitatieformulier ingevuld en ontvang je een (automatische) ontvangstbevestiging.

  Zo weet je zeker dat je sollicitatie aan ons is verstuurd. Binnen 2 werkdagen krijg je een reactie van de intercedent bij jou in de buurt.

  Functie-eisen :

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier