Assistent metaalbewerker
Servicedesk
Heerenveen, Friesland, nl
9 dagen geleden
source : Jobbird

Als assistent metaalbewerker ben jij verantwoordelijk voor het bewerken van profielen. Dit doe je met behulp van een cnc-

zaagmachine, een knip-pons uithoekmachine, een spantenbuiger en een handplasmamachine. Met behulp van jouw ervaring en expertise zorg je ervoor dat het gehele productieproces optimaal en vlot verloopt.

Voor de functie van assistent metaalbewerker is het niet alleen belangrijk over de benodigde ervaring in de metaalsector, ook moet je in staat zijn om (bouw)tekeningen te kunnen lezen.

Daarnaast is het belangrijk dat jij bereid bent om te werken in ploegendiensten. Voordeel hiervan is dat je ook ploegendienst toeslag ontvangt.

En ook reiskosten worden vergoed.

Klinkt dit als de ideale baan voor jou? Solliciteer dan direct op de functie van profielbewerker en ga snel aan de slag!

Functie-eisen

 • Enkele jaren ervaring in de metaalsector
 • Uit kunnen lezen van tekeningen
 • Bereid zijn om te werken in ploegendiensten
 • Arbeidsvoorwaarden

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier