Klinisch perfusionist
VU medisch centrum
Amsterdam, Netherlands
18 dagen geleden

Werkomgeving

De afdeling cardio-thoracale chirurgie van VUmc stelt zich, ook in de komende jaren, ten doel kwalitatief hoogwaardige zorg te leveren aan alle patiënten die voor een hartchirurgische behandeling worden aangeboden.

Onze benadering van de patiënt is persoonlijk en betrokken. Ons team bestaat uit 5 klinisch perfusionisten en 1 klinisch perfusionist in opleiding.

De afdeling perfusie staat bekend om hoogkwalitatief patiëntenzorg in een prettige werksfeer. Daarnaast is onze afdeling nauw betrokken bij medisch wetenschappelijk onderzoek om zo ons vakgebied verder te kunnen ontwikkelen.

Momenteel worden rond de 600 open hartoperaties per jaar verricht, waaronder gespecialiseerde procedures zoals pulmonale trombo-

endarteriëctomieën en HIPEC procedures.

Werkzaamheden

 • Als klinisch perfusionist ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig uitvoeren van extracorporale circulatie voor volwassenen tijdens diverse hartchirurgische ingrepen;
 • Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor het verzorgen van circulatie ondersteunende technieken als IABP en assist devices;
 • Je bent betrokken (hoe?) bij het onderwijs aan perfusionisten in opleiding en bij onderzoek van de afdeling;
 • Wij bieden de mogelijkheid om actief te participeren binnen de diverse onderzoekslijnen van onze afdeling.
 • Jouw profiel

 • In ons huidige team is plaats voor een geregistreerde klinisch perfusionist (registratie als EK; bij de NeSECC en in bezit van een CZO diploma verplicht) die in staat is alle diensten mee te draaien.
 • Wij nodigen ook van harte perfusionisten uit die sinds kort gediplomeerd zijn;
 • Jij bent enthousiast, getalenteerd, betrokken en bewust van je verantwoordelijkheid in het team;
 • Je bent communicatief vaardig en stressbestendig in moeilijke situaties;
 • Wegens je betrokkenheid bij onderwijs aan perfusionisten in opleiding en bij onderzoek van de afdeling, is het van belang dat je op de hoogte bent en blijft van de laatste ontwikkelingen binnen het vakgebied.
 • Wij bieden

  Salarisschaal 9 : 2786 tot 3837 euro bruto bij een fulltime dienstverband (afhankelijk van opleiding en ervaring).

  Naast een uitstekend basissalaris bieden we onder andere 8,3% eindejaarsuitkering en 8% vakantietoeslag. Klik hier voor meer informatie over onze .

  Bijzonderheden

  Een onbepaalde tijd contract is bespreekbaar. Mocht je interesse hebben in deze vacature, maar eerst een keer meelopen op onze afdeling, dan is dat natuurlijk ook mogelijk.

  Solliciteren
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier