Onderzoeker IT en Media
Hogeschool van Arnhem en Nijmegen
Arnhem
10 dagen geleden

In vertrouwen samenwerken aan leren en innoveren’

De drie HAN-lectoraten op het gebied van IT en Media werken samen in het Centrum IT + Media (CIM). Het CIM wordt gevormd door lectoren, onderzoekers, docent-

onderzoekers, studenten en afstudeerders met een sterke belangstelling voor innovatief onderzoek. We werken als ontwerp-, ontwikkelings-

en onderzoekspartner nauw samen met het werkveld. Het Centrum staat voor digitale innovaties die aantoonbaar meerwaarde hebben voor personen, organisaties en maatschappij.

We richten ons in ons onderzoekswerk onder andere op de drie HAN-zwaartepunten Health, Sustainable energy and environment en Smart region.

De drie lectoraten van het CIM zijn verbonden aan de Informatica en Communicatie Academie (ICA). De ICA leidt op dit moment ruim 2500 studenten op om te voldoen aan de grote vraag naar communicatief vaardige ICT-

professionals en ICT-vaardige communicatieprofessionals. Kenmerkend voor de ICA-opleidingen is dat veel met opdrachtgevers uit de praktijk gedaan wordt.

Wat zijn uw werkzaamheden?

We zoeken een ervaren, gepromoveerde onderzoeker voor de volgende werkzaamheden.

 • Onderzoekscoördinatie : plannen, uitvoeren, rapporteren en managen van praktijkgerichte onderzoeksprojecten, inclusief rapportage voor opdrachtgever, professionele praktijk en academisch domein.
 • Acquisitie : werven en ontwikkelen van praktijkgerichte onderzoeksprojecten.
 • Kennisdeling : inhoudelijke bijdragen leveren aan een specifiek kennisgebied binnen IT en Media. Daarbij denken we bijvoorbeeld aan kennisgebieden als mensgericht ontwerpen, digital service design, AR / VR, AI, IoT, data science, software engineering.
 • Onderwijsontwikkeling en uitvoering HBO ICT / CMD.
 • Begeleiden van HAN-medewerkers bij het (leren) uitvoeren van onderzoek.
 • Bijdragen aan organisatieontwikkeling CIM.
 • Wat zijn uw kwaliteiten?

  Wij zoeken een ervaren, gepromoveerde onderzoeker 2 die ruimschoots bewezen heeft zelfstandig onderzoek te kunnen werven en uitvoeren.

  U heeft de creativiteit om de kansen, mogelijkheden en vragen in het werkveld te vertalen in innovatieve onderzoeksvoorstellen en projecten.

  We verwachten dat u beschikt over een goed netwerk van nationale en regionale (werkveld-)partijen. U heeft een track record opgebouwd van extern gefinancierde projecten.

  De kern van de functie is onderzoek, maar daarnaast wordt u in de eerste jaren ook ingezet bij het ICA-onderwijs. Relevante onderwijservaring is een pré.

  We zoeken een enthousiaste, ondernemende en praktijkgerichte collega. U kunt strategisch en gestructureerd werken en bent een echte teamspeler.

  U bent zowel mondeling als schriftelijk communicatief vaardig in het Nederlands, Engels en bij voorkeur ook Duits.

  Wat bieden wij u?

  Een zelfstandige en afwisselende functie in een dynamische, informele en plezierige werkomgeving. Aanstelling vindt in eerste instantie plaats voor een jaar.

  Afhankelijk van uw functioneren en de ontwikkelingen binnen de organisatie, is verlenging mogelijk. U wordt aangesteld in de functie van Onderzoeker 2.

  Het bruto maandsalaris bedraagt maximaal € 5.433,82 (cao-hbo schaal 12) bij een fulltime aanstelling. Het salaris is exclusief 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering.

  Daarnaast biedt de HAN goede voorzieningen op het vlak van pensioen, ziektekosten, scholingsfaciliteiten, mobiliteit en betaald ouderschapsverlof.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier