Hoofd Poliklinische Apotheek
Hoofd Poliklinische Apotheek
Amsterdam, Netherlands
8 dagen geleden
 • Reageer voor : 17 juli 2018
 • Soort dienstverband : Bepaalde tijd
 • Aantal uren : 36 uur per week
 • Vakgebied : Operatiecentrum & Intensive Care
 • De functie

  In je rol als hoofd van de poliklinische apotheek ben je er, samen met je team, als gevestigd apotheker verantwoordelijk voor dat elke patiënt de beste farmaceutische zorg krijgt aangeboden.

  Daarnaast zorg je ervoor dat de processen in de apotheek goed lopen en dat de apotheek een positieve bijdrage levert aan het bedrijfsresultaat van het AMC.

  Door je rol als MT-lid van de afdeling Apotheek, ben je de brug tussen de klinische en poliklinische apotheek.

  Hallo. Wij zijn Amsterdam UMC.

  Het AMC en VUmc bundelen de krachten in een fusie en worden als één geheel aangestuurd.

  In Amsterdam UMC werken AMC en VUmc samen aan het uitstekend verzorgen van patiënten, leiden we veelbelovende talenten op tot arts en verpleegkundige én verbeteren we de gezondheidszorg van morgen dankzij hoogstaand en (inter)nationaal erkend wetenschappelijk onderzoek.

  Samen kunnen we dat zo veel beter dan alleen.

  De afdeling

  De Apotheek van het AMC is een dynamische afdeling, die bestaat uit zes subafdelingen (farmaceutische dienstverlening, poliklinische apotheek, laboratorium, kwaliteitsbeheer, productie en de stafdiensten).

  In de Poliklinische Apotheek werk je samen in een team van 4 apothekers, een Hoofdassistent, 30 apothekersassistenten en 3 ondersteunende medewerkers.

  Werken in deze Poliklinische Apotheek is een echte uitdaging! Hier komen patiëntgerichtheid en farmaceutische complexiteit samen.

  De Poliklinische Apotheek heeft 16 balies en beschikt over een geavanceerde robot. Onze HKZ-gecertificeerde Poliklinische Apotheek richt zich op patiënten die naar huis gaan na ziekenhuisopname of na een bezoek aan de polikliniek of dagbehandeling en op patiënten met spoedrecepten van de SEH en Huisartsenpost.

  Daarnaast verstrekken wij voor het AMC alle medicatie die valt onder de Ziekenhuis Verplaatste Zorg, zoals orale oncolytica, IVF-

  en Groeihormonen en TNF-a-remmers. Ook worden patiënten met zeldzame aandoeningen (zoals enzymdeficiëntie) door onze apotheek van geneesmiddelen voorzien.

  Wij vragen

  Je bent een (ziekenhuis-) apotheker, met ruime ervaring in de poliklinische apotheek, die op zoek is naar een nieuwe uitdaging : het verder uitbouwen van de Poliklinische Apotheek AMC.

  Je bent geregistreerd als openbaar apotheker-specialist of als ziekenhuisapotheker. Je hebt uitstekende sociale vaardigheden en bent bedrijfsmatig ingesteld.

  Wij verwachten dat je goed kunt samenwerken in teamverband, nauwkeurig bent en beschikt over goede communicatieve eigenschappen, zowel mondeling als schriftelijk.

  Daarnaast heb je een duidelijke visie over farmaceutische patiëntenzorg en vul je die met je team samen in. Affiniteit met ICT en inkoop / logistiek is een pré.

  Ons aanbod

  Wij bieden je ruime gelegenheid tot ontplooiing, verdieping en verbreding, extra scholing en een plek om te groeien! Werken in het AMC betekent werken in een inspirerende en professionele omgeving waar ontwikkeling, in alle opzichten, wordt gestimuleerd.

 • Het salaris bedraagt maximaal € 7.322,- bruto per maand op basis van 36 uur (schaal 15 CAO UMC)
 • Naast het genoemde salaris ontvangt u maandelijks een bruto arbeidsmarkttoelage van 10% over het salaris.
 • Het salaris is exclusief eventuele toeslagen voor onregelmatige diensten, vakantiegeld (8%) en een eindejaarsuitkering (8,3%).
 • Wij bieden in eerste instantie een aanstelling voor 12 maanden, met uitzicht op een vaste aanstelling bij goed functioneren.
 • Bovenop het salaris wordt maandelijks gespaard voor het Persoonlijk Budget (ten minste 1,55% van het salaris) wat je kunt inzetten voor scholing of persoonlijke ontwikkeling.
 • Naast uitstekende bereikbaarheid met het OV, heeft het AMC ook meer dan voldoende parkeerplaatsen voor medewerkers.
 • Pensioen wordt opgebouwd bij het ABP. Het AMC draagt een groot deel van de premie bij (70%).
 • Wij hebben een zeer actieve personeelsvereniging en organiseren verschillende (sportieve) activiteiten en evenementen door het jaar heen.
 • Kijk voor een overzicht van al onze andere arbeidsvoorwaarden op www.werkenbijamc.nl / arbeidsvoorwaarden.

  Solliciteren

  Wil je direct solliciteren? Volg dan de solliciteren’ link.

  Wil je eerst meer informatie? Neem dan gerust contact op met Ilse Dekker (Poliklinisch apotheker), via 020-5661740 of i.

  dekker amc.nl of met Maria Merkx (Poliklinisch apotheker), via 020-5660131 of m.m.merkx amc.nl. De sollicitatiegesprekken vinden plaats tussen 23 juli en 3 augustus.

  Wij verzoeken sollicitanten om hun vakantiedata te vermelden.

  Een screening en / of medische onderzoek kunnen onderdeel uitmaken van de selectieprocedure. Toegang tot DigiD is hiervoor noodzakelijk.

  Wij zien uit naar onze kennismaking!

  Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

  Solliciteren
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier