Chefkok
Hotel Leusden
Amersfoort, Netherlands
10 dagen geleden

Functieomschrijving

Van der Valk Hotel Leusden-Amersfoort is op zoek naar een Chef kok

Wie zijn wij?

Wij zijn een ambitieus familiebedrijf met hotels in binnen- en buitenland.

We staan garant voor een goede prijskwaliteit verhouding en blijven vernieuwen.

We werken vanuit een jarenlange traditie waarin één ding altijd centraal staat : tevreden gasten. Samen zijn we één team.

Door onze passie voor horeca, bieden wij onze gasten met een grote glimlach de ultieme gastenbeleving.

Wij zoeken een collega die zich dagelijks inzet voor deze verassend vanzelfsprekende ervaring!

Wat ga je doen?

Je bent verantwoordelijk voor de gehele keukenbrigade, de afwas en het magazijn, die je meewerkend aanstuurt vanuit de operatie.

De ideale kandidaat weet de fijne lijn tussen de voor- en de achterkant naadloos op elkaar aan te sluiten. Recepten en menu's worden door jou aangereikt / vastgesteld, zowel op basis van je inhoudelijke kennis als je inzicht in de huidige trends.

Je bent representatief en werkt strikt volgens de HACCP regelgeving. Daarnaast ben je een coachend leider en inspireer jij je team zonder efficiency en bruto marge uit het oog te verliezen.

Je bent lid van het management team en rapporteert direct aan de General Manager. Naast je verantwoordelijkheid voor het keuken team, ben je verantwoordelijk voor het inkoopbeleid en het waarborgen van de kwaliteit en continuïteit.

Je stuurt aan op cijfers zonder het menselijke aspect van je functie uit het oog te verliezen.

 • Creatief
 • Kwaliteitsgericht
 • Stressbestendig
 • Cijfermatig onderlegd
 • Wat doen wij voor jou?

 • Je kunt je ontplooien in een veelzijdige functie binnen een jong en enthousiast team. Daarnaast bieden wij volop doorgroeimogelijkheden binnen een steeds groeiende hotelgroep
 • Je ontvangt een marktconform salaris
 • Je hebt een veelzijdige functie waarbij veel ruimte is voor eigen initiatief en creativiteit binnen een oplossingsgericht familiebedrijf.
 • Je ontvangt kortingen op overnachtingen en in de restaurants bij verschillende van der Valk hotels in binnen - en buitenland.
 • Van der Valk is een van de marktleiders in de Nederlandse Horeca branche. Om dat zo te houden investeert Van der Valk in opleiding en training van medewerkers.
 • Er zijn momenteel twintig interne Van der Valk opleidingen. Van der Valk vindt het belangrijk dat zijn medewerkers blijvend kennis en vaardigheden aangereikt krijgen om zich verder te ontplooien

 • Je kunt gratis sporten bij een sportschool gelegen op steenworp afstand van het hotel
 • Wil je meer informatie?

  Voor meer informatie kunt u terecht op onze site www.hotelleusden.nl, of bij Van der Valk Hotel Leusden Amersfoort 033-4345345 en vragen naar de heer van Luyn, F&B Manager.

  Wil je reageren?

  Ben jij in het bezit van veel pit, creativiteit en ben je daarnaast ook nog flexibel en super enthousiast over eten en drinken ?

  Stuur dan je motivatie, voorzien van een Curriculum Vitae en foto naar de heer J. van Luyn via het mailadres : jvanluyn leusden.valk.com

  Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

  Regio Utrecht Locatie Afdeling Management Dienstverband Fulltime Talen Nederlands Opleidingsniveau Professioneel werk en denkniveau Werkervaring 2 tot 5 jaar Arbeidstijd per week 38 Salaris Marktconform

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier