Chef de Clinique Neurologie
Rivas Zorggroep
Ziekenhuiszorg, Netherlands
9 dagen geleden
 • Vacatures
 • Chef de Clinique Neurologie (0,4 fte, Gorinchem)

  Vac.nr. 1001127 Werkveld Ziekenhuiszorg Locatie Beatrixziekenhuis Gemeente Gorinchem Uren 0,4 fte Einddatum 31-12-2018

  De vakgroep Neurologie is per direct op zoek naar een

  Chef de Clinique Neurologie (0,4 fte)

  Werkomgeving

  De vakgroep neurologie van de Coöperatie Medisch Specialistisch Bedrijf (MSB) Matrix U.A. levert medisch specialistische zorg aan het Beatrixziekenhuis, onderdeel van de ketenorganisatie Rivas Zorggroep bestaande uit o.

  a. verpleeghuizen en thuiszorg. Het Beatrixziekenhuis heeft locaties in Gorinchem en Leerdam. Het Beatrixziekenhuis is tweemaal uitgeroepen tot het beste ziekenhuis van Nederland 2016 en 2017 (AD).

  Met een groot aantal gedreven professionals staat het Beatrixziekenhuis garant voor hoogwaardige medisch specialistische zorg, met moderne medische voorzieningen en een breed aanbod van specialismen.

  Mensgerichte zorg volgens de JCI-normen en het Planetree concept staan voorop.

  Werken bij ons kenmerkt zich door korte lijnen en een plezierige werksfeer, met ruimte voor inspirerende en ondernemende medisch specialisten.

  De polikliniek Neurologie is recent geheel vernieuwd, als ook het EPD, wat ketenbreed wordt ingezet. Door onze alliantie met de zorgverzekeraar onder de noemer ?

  Kwaliteit als Medicijn? worden diverse zorgvernieuwende projecten opgezet.

  Vakgroep

  De vakgroep neurologie bestaat uit 3,6 fte verdeeld over 4 neurologen. Wij richten ons op het bieden van excellente basiszorg over de volle breedte van de neurologie, inclusief 24 / 7 CVA-

  zorg met IV-trombolyse. Iedere neuroloog heeft tevens 1 of meerdere aandachtsgebieden. De vakgroep participeert actief in de ziekenhuisorganisatie.

  Er is een goed uitgeruste KNF-afdeling, met recent vernieuwde apparatuur voor EMG, PSG en kanteltafeltesten. De vakgroep wordt ondersteund door 2 verpleegkundig specialisten op het gebied van MS, Hoofdpijn, Parkinson en CVA-nazorg.

  Wij nemen deel aan de opleiding voor co-assistenten vanuit het UMCU. Op de Spoedeisende Hulp wordt gestreefd naar een 24-

  uurs bezetting van SEH-artsen. Daarnaast werken in het Beatrixziekenhuis arts-assistenten, deels in opleiding tot huisarts.

  Voor de carotis- en herniachirurgie bestaat er een goede samenwerking met het Albert Schweitzer ziekenhuis in Dordrecht.

  Ook voor IA-trombolyse zijn er diverse samenwerkingspartners.

  Wij vragen

  In verband met managementtaken van één van de vakgroepsleden zoeken wij een enthousiaste chef de clinique voor poliklinische werkzaamheden voor 2 dagen (of 4 verspreide dagdelen) per week, in principe zonder diensten (maar wel de mogelijkheid enkele diensten in overleg in te vullen).

  Deze vacature zou goed te combineren zijn met bijvoorbeeld een nog lopend promotietraject.

  U stelt de patiënt centraal en levert mensgerichte zorg met goede communicatieve en sociale vaardigheden.

  Wij bieden

 • een werkplek in een toekomstgericht ziekenhuis met ambities;
 • een interessante patiëntenpopulatie met uitdagende pathologie;
 • een prettige intercollegiale sfeer;
 • korte lijnen met andere medisch specialisten en huisartsen.
 • Arbeidsvoorwaarden

  U komt in dienst van het MSB. De arbeidsvoorwaarden zijn geregeld volgens de AMS richtlijnen. Het betreft een dienstverband als chef de clinique voor 1 jaar, met verlengingsmogelijkheid van 1 jaar.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier