Uitdaging als bedrijfswagenmonteur met uitzicht op vast contract?
Regiodienst
Apeldoorn, Netherlands
4 dagen geleden

Introductie

Voor een grote organisatie binnen de bedrijfswagens zijn we op zoek naar een bedrijfswagentechnicus om het huidige team te versterken.

Op dit moment maakt het bedrijf een groei door waardoor er extra handen nodig zijn. De werkzaamheden bestaan uit het uitvoeren van reparaties, service en onderhoud.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging met uitzicht op vast contract? Lees dan verder!

Organisatie

Het bedrijf is een organisatie binnen de bedrijfswagens met in totaal zeven vestigingen door het midden en oosten van het land.

Bij het bedrijf zijn er meer dan 200 medewerkers werkzaam, die er iedere dag voor zorgen dat de klanten tevreden zijn. De merken waar voornamelijk mee worden gewerkt zijn.

Functie

Als bedrijfswagentechnicus bestaan de werkzaamheden uit het uitvoeren van reparaties, onderhoud en servicebeurten aan verschillende soort bedrijfswagens te denken aan trucks, busjes en opleggers.

Deze werkzaamheden voer je uit in een werkplaats die voorzien is van alle gemakken om het werk zo goed mogelijk uit te voeren.

In overleg met de werkplaatschef ga je aan de slag. Afhankelijk of je in het bezit bent van APK papieren voer je keuringen uit volgens de APK norm en geef je klanten advies over eventuele reparaties.

Functie eisen

De functie eisen voor de functie van bedrijfswagenmonteur zijn :

 • Je hebt een afgeronde opleiding MBO niveau 3 Eerste Bedrijfswagentechnicus of MBO niveau 2 Bedrijfswagentechnicus;
 • Minimaal 3 jaar ervaring binnen de bedrijfswagens;
 • Je bent in het bezit van APK papieren, of bent bereid om deze te behalen bij het bedrijf :
 • Samenwerken in een team, maar zeker ook zelfstandig werken is voor jou geen probleem;
 • Je bent communicatief sterk en klantvriendelijk;
 • Je bent in het bezit rijbewijs B en bij voorkeur C;
 • Woonachtig in de directe omgeving van Apeldoorn.
 • Aanbod

  Als je aan de slag gaat als bedrijfswagentechnicus binnen deze organisatie kom je te werken binnen een gezellig en persoonlijk team.

  Het bedrijf is opzoek om het huidige team te versterken. Je krijgt daarom direct een contract bij het bedrijf aangeboden.

  Het salaris wordt bepaald aan de hand van je leeftijd, ervaring, diploma’s, APK papieren en zal liggen tussen de € 2000,00 tot € 3250,00 bruto per maand.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier