Senior Quality Lead Engineer
DEMCON
Enschede, Netherlands
19 dagen geleden

Heb je ervaring met Regulatory Affairs (RA) op het gebied van ontwikkeling en certificering van actieve medische producten, wil je werken in een dynamische omgeving met een grote diversiteit aan medische producten en wil jij deel uitmaken van een enthousiast en bevlogen team?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Quality lead engineering bij DEMCON is een uitdagende functie met zeer diverse werkzaamheden. Je werkt nauw samen met alle disciplines binnen DEMCON, maar hebt ook contact met externe partijen.

We zijn op zoek naar iemand met meerdere jaren ervaring in het RA vak op het gebied van ontwikkeling en certificering van actieve medische producten.

Jouw taken

Als senior quality lead engineer maak je deel uit van het quality engineering team bij de ontwikkelingsmaatschappij van DEMCON.

Vanwege jouw ruime ervaring zal je binnen het quality engineering team, samen met een andere collega, hét aanspreekpunt zijn op RA gebied van actieve medische producten.

Jij bent autoriteit op dit gebied en moet dit ook uitstralen. De Quality Engineer maakt deel uit van het het multidisciplinaire projecteam.

Jij zult je collega quality engineers begeleiden in hun werk en daarmee een stukje opleiding verzorgen. Je activiteiten zullen betrekking hebben op de ontwikkeling, certificering en industrialisatie van medische producten.

Als senior quality lead engineer is het jouw uitdaging om de veiligheid van het product en de juiste werkwijzen in lijn met ons kwaliteitssysteem te borgen, je maakt de vertaalslag van wet-

en regelgeving naar design-eisen en je stemt al deze zaken af met de klant. Je bent verantwoordelijk voor risico management waarbij je ook het inrichten van de productielijn om tot kwalitatief goede en reproduceerbare producten komen meeneemt.

Je beschikt over de volgende competenties :

 • een technische opleiding (minimaal wo werk en denkniveau);
 • minimaal 5 jaar ervaring in het RA vak op het gebied van ontwikkeling en certificering van actieve medische producten;
 • je hebt een visie en neemt het team daarin mee;
 • analytische vaardigheden en je snapt de taal van de engineers;
 • jij bent een teamspeler, legt makkelijk contact, communiceert en schakelt goed op diverse niveaus zowel richting projectteam als klant;
 • jij bent accuraat, overtuigend en pragmatisch;
 • jij vind het leuk om collega quality engineers op te leiden op het gebied van RA.
 • Wij bieden

  Bij DEMCON kom je terecht in een groeiend en innovatief bedrijf. Ondernemend als we zijn, zetten we ons vol overgave in voor technisch complexe projecten.

  In multidisciplinaire teams nemen we de verantwoordelijkheid om een toegevoegde waarde te leveren en door te gaan totdat het systeem werkt.

  Dit biedt jou veel uitdaging, afwisseling en de kans om jezelf te ontwikkelen. DEMCON begeleidt hierin en biedt volop doorgroeimogelijkheden via ons brede interne en externe cursus aanbod.

  We juichen eigen initiatief toe en je krijgt daar alle ruimte voor. Daar horen een marktconform salaris en flexibele arbeidsvoorwaarden bij.

  Dankzij enthousiaste en betrokken collega’s zijn de lijnen in onze organisatie kort en is de werksfeer open en informeel.

  Er ontstaan leuke contacten, zowel op de werkvloer, als daar buiten. We hebben een actieve personeelsvereniging die regelmatig uitjes, activiteiten en een jaarlijks weekendje weg organiseert.

  Reageren

  Hebben wij jouw interesse gewekt voor deze functie? Dan zien wij graag jouw CV tegemoet. Mochten er vragen zijn of wil je meer informatie dan kun je contact opnemen met Daphne Zwartjes, groupleader quality engineering, op tel.

  088 115 20 00. Solliciteren naar de functie van sr. quality lead engineer doe je door je brief met motivatie en bondig cv te versturen naar recruitment demcon.

  nl, ter attentie van Marleen Blanckenborg, recruiter.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier