Supply Chain Planner
Euro Planit Personeelsdiensten
Borne, Overijssel, nl
3 dagen geleden
source : Jobbird

Voor een bedrijf in Borne zijn wij op zoek naar een fulltime Supplychain Planner. Het bedrijf ontwikkelt en produceert speciale tooling voor de internationale luchtvaart en automotive industrie.

De producten worden gebruikt bij de bouw en inspectie van vliegtuigonderdelen zoals motorbehuizingen, staart, vleugel- en rompdelen.

Jouw werkzaamheden zullen onder andere zijn : middels het planningssysteem inzichtelijk maken, per resource, wat de belasting is en hierbij de voorgang van projecten controleren, je creëert de korte termijn planning t.

b.v. resource inzet, je creëert langere termijn forecast t.b.v. make buy besluiten, je bewaakt de uitbesteedtrajecten (levertijden) en stemt hier transport en logistiek op af, je verwerkt data in het ERP systeem en maakt management rapportages, je maakt orders aan en verwerkt deze en tot slot ben je verantwoordelijk voor de inkoop van algemene productiemiddelen en materialen.

Functie-eisen

 • Je hebt een afgeronde HBO opleiding richting logistiek, of iets soortgelijks;- Je hebt 5 jaar werkervaring in een logistieke / planners rol;
 • Je bent vaardig met ERP systemen;- Je bent analytisch ingesteld en bent stressbestendig;- Je bent communicatief sterk en beheerst de Nederlandse en Duitse taal.
 • Ben jij de Supplychain Planner die ik zoek? Wil jij graag een zelfstandige functie binnen een modern en snel groeiend bedrijf?

  Het bedrijf kent uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Bij een goed gevoel van weerskanten kom je bij het bedrijf zelf in dienst! Wacht niet langer en solliciteer direct, op de snelste manier solliciteren?

  Mail dan jouw CV en motivatiebrief naar Klik op de solliciteer-button om te solliciteren !

  Sollicitatieprocedure

  Ons referentienummer : 1640337

  Solliciteren
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier