oproepmedewerker logistiek met BE-rijbewijs
Albert Schweitzer ziekenhuis
Dordrecht, Netherlands
5 dagen geleden

De afdeling

Het Flexbureau heeft als voornaamste taak een goede afstemming te vinden tussen enerzijds de vraag vanuit de organisatie om flexibele inzet van medewerkers en anderzijds de behoefte van mensen om in wisselende uren en dagen werk te verrichten.

Het Flexbureau coördineert de poule met flexwerkers die worden ingezet op de afdelingen.

De functie

Je wordt ingezet voor diverse dienstsoorten met variërende diensttijden. Je inzet is afhankelijk van jouw beschikbaarheid en de aangevraagde diensten.

Samen met je collega’s verzorg je de ontvangst, distributie en aflevering van de diverse logistieke stromen waaronder afval, linnengoed, post, steriele en niet steriele goederen, reproductie, CSA en diagnostische materialen.

Onze vraag

Je bent een gemotiveerde flexwerker met ervaring in de logistiek en je bent in het bezit van een BE-rijbewijs (dit is een vereiste).

Je bent klantvriendelijke, servicegericht en je bent representatief voor het Albert Schweitzer ziekenhuis. Daarnaast ben je over het algemeen overdag beschikbaar.

Ons aanbod

De functie is ingedeeld in FWG 25. Inschaling is verder afhankelijk van werkervaring.

Informatie

Informatie over deze functie en over het Flexbureau kun je inwinnen bij de medewerkers van het Flexbureau, telefoonnummer 078-6542490 of 078-6541449.

SLUITINGSDATUM : 27 mei 2018

Heb je als externe sollicitant eerder gesolliciteerd? Dan heb je waarschijnlijk een inlogaccount gekregen voor Outsite. Je kunt inloggen met je mailadres en het eerder gekregen wachtwoord.

Als je het wachtwoord niet meer weet, dan kun je dit via Outsite opvragen. We verzoeken je je sollicitatie en cv als 1 bestand te uploaden.

Medewerkers van het ASz dienen hun sollicitatie in via Mijn InSite.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Aan niet door de manager P&O geautoriseerde opdrachten kunnen geen rechten worden ontleend.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier