Bovenbouw leerkracht formatieplek
BRIXS Groep
Utrecht, Utrecht, nl
11 dagen geleden
source : Jobbird

Ben jij een bovenbouw leerkracht met lef en op zoek naar een nieuwe uitdaging voor volgend schooljaar in de omgeving van Utrecht? Lees snel verder!

Over de functie

Voor een leuke dorpsschool in de omgeving van Utrecht zoekt het onderwijsteam van BRIXS een leerkracht voor de bovenbouw.

Deze school heeft plek binnen de formatie, wat betekent dat jij direct in dienst kunt treden bij de school.

Met het oog op volgend schooljaar vraagt deze school om een leerkracht voor de groepen 6, 7 en 8. De leerlingen staan op deze school centraal en er wordt veel aandacht besteed aan de ontwikkeling van hun talenten.

Als leerkracht begeleid jij de leerlingen in een brede ontwikkeling en zorg jij ervoor dat zij van elkaar leren en elkaar respecteren.

Met jouw dosis humor zorg jij voor een prettige sfeer in de klas en ben jij tevens duidelijk en consequent in jouw regels.

Benieuwd wat deze school jou te bieden heeft? Stuur ons jouw CV door te klikken op de 'reageer direct' button en kom langs voor een oriënterend gesprek bij ons op kantoor.

Voor vragen zij wij bereikbaar op 070-2040150.

Ervaring

 • Ervaring voor de klas
 • Affiniteit met de bovenbouw
 • Onderwijs en opleiding

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier