Allround Facility Medewerkers Receptie/Service Host
PCH Dienstengroep
Bedrijf: PCH Dienstengroep Locatie : Nieuwegein, Netherlands
20 dagen geleden

Wat houdt het werk in?

Is het voor jou een uitdaging om voor onze opdrachtgever de gastheer of -vrouw te zijn? Ben je in staat de klant optimaal te servicen?

Je bent een representatief persoon die het eerste aanspreekpunt zal zijn voor de klanten van onze opdrachtgever. Je zorgt voor een uitstekende eerste indruk bij bezoekers door ze een gastvrije ontvangst te bieden.

Naast de registratie van bezoekers verzorg je de begeleiding naar de wachtruimte. Je serveert koffie, thee of water, en houdt gasten op de hoogte van de wachttijd.

Je verwerkt cateringaanvragen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor agendabeheer en postverwerking. Heb je een hands-on mentaliteit, gastgericht, ben je flexibel inzetbaar en vind je het fijn in een dynamische omgeving te werken?

Dan is deze functie voor jou een interessante uitdaging!

Wie ben jij?

Je beschikt over een MBO werk- en denkniveau. Je hebt ruime ervaring als receptioniste en administratieve ervaring. De Nederlandse taal beheers je goed en je bent communicatief vaardig.

Je hebt basiskennis van Word, Excel, Powerpoint en Outlook.

De volgende competenties zijn op jou van toepassing : klantgericht, dienstverlenend, stressbestendig, zelfstandig, accuraat, integer en representatief.

Tevens ben je flexibel om in te vallen op andere werktijden / locaties in de regio, daarom is het vereist om te beschikken over een rijbewijs en auto.

Wat mag je van ons verwachten?

De mogelijkheid om mee te bouwen aan onze organisatie in een jong, enthousiast en ambitieus team met een hands-on mentaliteit, dat werkzaam is in een werkomgeving waarin ruimte is voor ondernemerschap, zelfstandigheid en ontwikkeling.

Het betreft een contract voor bepaalde tijd met vooruitzicht op een vaste baan. De werktijden zijn verdeeld over 5 werkdagen en liggen tussen 07.

30 uur en 12.00 uur en tussen 12 : 00 en 18.00 uur.

Een Pre-employment screening maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

Solliciteren
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op 'Doorgaan' te klikken, ga ik akkoord met de privacy & voorwaarden van neuvoo en ga ik akkoord met het ontvangen van relevante e-mailtaakwaarschuwingen. (op elk moment annuleren) Kijk hier
voortzetten
Aanvraagformulier