Logistiek Medewerker
HANOS
Eindhoven
37 dagen geleden

HANOS Eindhoven

Op 8 april 2008 is HANOS Eindhoven geopend. Het pand met 17.000 m2 winkeloppervlakte, bevat naast alle reguliere afdelingen zoals vers, food, non-

food ook een grote showroom voor het assortiment van onze partners Kaja Horeca Interieur en Van Gestel grootkeukentechniek.

Dat HANOS Eindhoven in de Stad van de Techniek’ is gebouwd is terug te zien in het DNA van de groothandel : innovatie staat hoog in het vaandel.

Uiteraard gepaard met een diep én breed assortiment en uitmuntende service.

De afdeling

HANOS heeft met haar eigen centrale en decentrale distributiecentra de gehele logistieke keten in eigen beheer. De vrachtwagens zijn eigendom van HANOS en de chauffeurs zijn bij ons in dienst.

Om het gehele logistieke proces goed te kunnen laten verlopen zijn er zeer veel medewerkers bij betrokken, van orderverzamelaar tot chauffeur en van medewerker afdeling orderintake tot de logistieke planners.

Met elkaar zorgen zij er voor dat klanten en vestigingen de juiste bestelling op het afgesproken tijdstip ontvangen.

De functie

Ter uitbreiding van ons enthousiaste logistieke team zijn wij op zoek naar onze nieuwe Logistiek Medewerker (40 uur).

Als Logistiek Medewerker ben je een belangrijke schakel in het logistieke proces. Orders verzamelen is feitelijk de belangrijkste productiefactor binnen de logistiek.

Van verschillende kanten worden eisen gesteld aan het logistieke proces : efficiëntie is een vereiste (snelheid, kwaliteit, goede ergonomie), terwijl de klant zijn order wenst te ontvangen zoals hij / zij die besteld heeft (in juiste hoeveelheid en van hoge kwaliteit).

In deze functie draag je zorg voor het correct verzamelen van klantorders. Je controleert de goederen op juistheid, houdbaarheidsdatum en beschadigingen.

Goederen die niet aan de gestelde eisen voldoen, worden gemeld. Je zet de goederen klaar voor verzending en je helpt bij het lossen van de goederen van een binnengekomen vracht.

De uren voor deze functie (40 uur) zijn in overleg bespreekbaar. Daarnaast is het mogelijk om als stagiair(e) of als BBL-

traject deze functie te vervullen.

Ben jij diegene die wij zoeken?

 • Je hebt een proactieve werkhouding.
 • Verder heb je affiniteit met de logistiek en horeca.
 • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en een positieve instelling.
 • Je bent beschikbaar op avonden en in het weekend.
 • Ten slotte ben je flexibel inzetbaar en wil graag onderdeel uitmaken van het HANOS Eindhoven team.
 • Wij bieden voor deze functie

 • Een aantrekkelijke baan in een dynamische werkomgeving;
 • Een marktconform salaris;
 • Een uitstekende bedrijfspensioenregeling;
 • Je maakt onderdeel uit van een gevarieerd en enthousiast team.
 • Solliciteren
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op 'Doorgaan' te klikken, ga ik akkoord met de privacy & voorwaarden van neuvoo en ga ik akkoord met het ontvangen van relevante e-mailtaakwaarschuwingen. (op elk moment annuleren) Kijk hier
  voortzetten
  Aanvraagformulier