Vloerenlegger in opleiding Enschede
Attract Uitzendbureau BV
Enschede, NL
13 dagen geleden

Als vloerenlegger in opleiding voor onze opdrachtgever uit Enschede ben je de gehele week van huis, waar mooie vergoedingen tegen overstaan.

Uiteraard krijg je onkostenvergoeding voor het eten en wordt er een heel mooi uurloon geboden vanaf € 12,-. Je bent op verschillende locaties vloeren aan het leggen, dat wil zeggen dat je de ondergrond egaliseert, schoonmaakt, vet vrij maakt en de verschillende vloersystemen aanbrengt.

De vloeren worden gemaakt van de meest hoogwaardige materialen die er vandaag de dag verkrijgbaar zijn, onze opdrachtgever levert al meer dan 25 jaar industrievloeren af die specifiek op de klant gemaakt zijn.

De werkweek begint op maandag vroeg door om 6.30 uur te verzamelen bij onze opdrachtgever, vervolgens ga je naar de locatie waar het werk op je ligt te wachten.

Donderdagavond of vrijdagochtend ben je weer thuis.

Functieeisen

 • Gemotiveerde instelling;+ Per direct beschikbaar;+ In bezit van rijbewijs B, eigen vervoer;+ Flexibel ingesteld;+ Collegiaal;
 • Klantvriendelijk ingesteld.Wij bieden;+ Een fulltime baan in de kost (van maandag tot en met donderdag / vrijdag van huis);
 • Afwisselende werkzaamheden op locatie;+ Een baan voor langere tijd, met kans op vast bij gebleken geschiktheid;+ Onkostenvergoedingen;+ Goed salaris.
 • Arbeidsvoorwaarden

  Salaris afhankelijk van ervaring en opleiding

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier