CV Monteur (Allround)
Aditech
De Meern, NL
4 dagen geleden

Kan jij alles, maar dan ook echt ALLES, als het gaat om het maken en installeren van centrale verwarmingssystemen? Wow!Dan zoeken wij jou! Als cv-

monteur ga je bij ons aan de slag op diverse projecten. Van projecten in flatjes tot aan de universiteit in Amsterdam. Jij installeert, onderhoudt, controleert en test de cv-

installaties tot in de puntjes. En er is bij ons en op de projecten genoeg ruimte voor initiatief, ideeën en eigen ontwikkeling. Geen dag is hetzelfde!

Functie-eisen :

Wat wij denken dat jij moet kunnen (overtuig ons als het anders is) : - Je beschikt over relevante werkervaring in de installatietechniek.

 • Je hebt een VCA-diploma, wel zo handig.- Je hebt een rijbewijs of een ov.Jij bent : - Betrouwbaar en representatief. - Bereid om af en toe een storingsdienst te draaien-
 • Een enthousiast vakman of vakvrouw

  Bedrijfsomschrijving :

  Wie zijn wij? Wij zijn Aditech. Het leukste uitzendbureau in de techniek. Wij werken met Winnaars. Wat de opdracht ook is.

  Wat voor specialist de klant ook zoekt. Wat voor werk jij ook wilt doen. Jij kan een Winnaar zijn! Jij bent een Winnaar!

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier