Studentenwerk, Amersfoort
Youbahn Amsterdam
Amersfoort, Zuid-Holland, nl
6 dagen geleden
source : Jobbird

Bij YOUBAHN bepaal je écht zelf waar, wanneer en hoe vaak je werkt. Met de stoere app heb je toegang tot studentenwerk en interessante studiegerelateerde (bij)banen bij opdrachtgevers in uiteenlopende branches.

Je kan eenmalige klussen werken of een tijdje flexibel bij één of meerdere opdrachtgevers aan de slag gaan. Jij bent de baas.

Lijkt bijvoorbeeld de branche huiswerk en studiebegeleiding je wat? Je kan dan in Amersfoort en regio Utrecht o.a. aan de slag in diverse functies voor toezicht.

Functie-eisen

Je bent een slim HBO- of WO-talent

Je bent zelfstandig en je hebt een aanpakkersmentaliteit

Je beschikt over een sterk ontwikkeld verantwoordelijkheidsgevoel

Je hebt affiniteit met Huiswerk en studiebegeleiding en Toezicht

Arbeidsvoorwaarden

Afwisselende jobs : super leuk om bij te verdienen

Vrijheid : baas over je eigen werkweek

Goed salaris : €9,- tot €12,- per uur (plus vaak een onregelmatigheidstoeslag en reiskostenvergoeding) en wekelijks uitbetaald

Een disruptieve werkgever die voorop loopt in de markt

Sollicitatieprocedure

Spreekt de vrijheid van werken via YOUBAHN jou aan? Dan maken we graag kennis met je! Schrijf jezelf in door op de sollicitatieknop te klikken.

Het online deel van de sollicitatieprocedure bestaat uit 7 stappen en rond je binnen 12 min af.Daarna ontmoeten wij elkaar, ondertekenen we je arbeidscontract en leggen wij alles persoonlijk aan je uit.

Bekijk het helpcenter voor meer informatie en alle antwoorden op je vragen : https : / / goo.gl / GkSrGf

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier