Productiemedewerker voor langere tijd
Recruitnow
Vriezenveen, Nederland
10 dagen geleden

Aan de slag bij een familiebedrijf die goed zorgt voor haar medewerkers?Zowel letterlijk als figuurlijk een warme sfeer in de fabriekshal.

S ’winters heb je geen last van de Hollandse kou en zomers zorgt het bedrijf voor waterijsjes om de werkzaamheden zo comfortabel mogelijk te maken.

Er zijn meerdere kantines zodat je direct kunt beginnen met je pauze en even een moment voor jezelf of samen met je collega’s hebt.

De werkzaamheden bestaan uit het handmatig en machinaal assembleren van producten. Binnen dit bedrijf zijn er talrijke doorgroeimogelijkheden en wordt goede inzet beloont.

Je hebt je eigen carrière in je handen! Wat vragen wij van jou?- enthousiast & leergierig- flexibel, stressbestendig, snel kunnen schakelen-

geen probleem hebben met werken in warme omgeving- bereid te werken in dagdienst of 3 ploegen- ervaring in een productieomgeving is een pré Wij bieden jou-

een baan met doorgroeimogelijkheden- goed salaris á € 11,07 per uur excl. ploegentoeslag- fijne collega’s en werkomgeving Interesse in deze baan?

Reageer dan direct online op deze vacature. Wil je graag meer informatie, neem dan contact met ons op : 0546-564383.Na het ontvangen van je gegevens nemen wij binnen één werkdag contact met je op.

Wanneer je op basis van je C.V. geschikt bent voor de functie plannen wij met jou een intakegesprek in. Samen kijken we of de baan past bij jou en wat je wensen zijn op het gebied van werk.

Wanneer dit aansluit op de wensen van het bedrijf ga je op gesprek bij het bedrijf. Bij een positief gesprek van beide kanten wordt jij vast de nieuwe productiemedewerker! De sluitingsdatum van deze vacature is maandag 22 oktober 2018.

Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier