(Opperman) stratenmaker (Schijndel)
Het Groen werkt B.V.
Schijndel, Noord-Brabant, nl
12 dagen geleden
source : Jobbird

Je krijgt een functie in een aanlegploeg. Zij hebben een bonk aan ervaring en zijn bovendien gewoon erg gezellig! Er wordt strak werk opgeleverd waar de opdrachtgevers telkens weer van staan te kijken.

Functie-eisen

Wij zoeken ervaren (opperman) stratenmakers. Een straathamer is ondertussen een verlengstuk van je arm geworden. Je staat voor de kwaliteit van het werk dat je aflevert.

Als het moet weet jij indruk te maken op de opdrachtgever met je precisie. Samen met collega’s ga je voor vakmanschap en daar ben je trots op.

Arbeidsvoorwaarden

Je komt te werken bij een groeiende organisatie die constant in beweging is. Hierdoor ontstaan er regelmatig kansen en (door)groeimogelijkheden.

Daarnaast krijg je een passend salaris.

Sollicitatieprocedure

Herken jij je in het profiel en heb je zin in deze uitdaging? E-mail dan je sollicitatie naar Klik op de solliciteer-button om te solliciteren .

Voor vragen kan je terecht op onze website, of neem telefonisch contact op via 085-2019800.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier