Maintenance field planner, rotating
Dow
Netherlands Zeeland Terneuzen, No location
15 dagen geleden
source : ADP

Description :

De Dow Chemical Comany heeft een zeer interessante vacature voor een Maintenance field planner voor onze site in Terneuzen, Nederland.

De Maintenance Field Planner is iemand die ervaring heeft in Do Maintenance, met de vaardigheden en kennis om vanuit een werkopdracht een jobpakket samen te stellen.

Dit pakket bevat alle informatie over het werkmateriaal en de diensten die nodig zijn om het werk veilig, effectief en efficiënt uit te voeren.

Taken- Verantwoordelijkheden : Beoordeelt de scope van werkopdrachten op volledigheid. Maakt multidisciplinaire safe-job plannen gebaseerd op de scope van de werkorder en gearchiveerde plannen.

Controleert gearchiveerde plannen op regelmatige basis in de praktijk. Kiest afhankelijk van de randvoorwaarden de juiste methode en middelen voor het job plan en bepaalt de bijbehorende doorlooptijden.

Is in staat om verschillende alternatieven voor het job plan op te stellen en deze te evalueren t.a.v. kosten en doorlooptijd.

Kennis van EH&S processen en procedures. Informeert andere afdelingen / firma's over hun verplichting om input te leveren voor het samenstellen van het jobplan.

Verwerkt feedback van de uitvoering om gearchiveerde plannen te optimaliseren Monitort zijn planning backlog, identificeert problemen en neemt actie.

Doet aan Cost estimating op jobniveau. Identificeert waar job plan wat betreft scope of kosten af gaat wijken en overlegt met betrokkenen waar nodig.

Beoordeelt een constructiepakket t.a.v. de uitvoering. Geeft waar nodig de noodzakelijke voorbereidingen door produktie aan.

Zet de job door naar open plan als het materiaal binnen is. Maakt gebruik van het GMWP (Global Maint Werkproces) en procedures, raadpleegt technische data, draagt (veranderde) data aan voor correctie en / of corrigeert deze zelf.

Werkt waar nodig samen met andere disciplines. Fungeert als vraagbaak voor klanten en collega’s.

Qualification : Opleidingseisen :

Opleidingseisen :

Voor deze rol is een basisopleiding op MBO-4 niveau vereist en + / - 10 jaar ervaring (onderhoud op verschillende plants of verschillende TA’s gedaan) en kennis en ervaring in meerdere disciplines met pomp onderhoud als specialisme.

Tevens is er een Basis cursus nodig in ECC planning. De planner begint doorgaans als Jr Planner en leert on-the-job. De Planner moet aantoonbaar mensen kunnen aansturen en als SME op zijn vakgebied worden gezien.

Kennis en ervaring is nodig op het gebied van :

 • Werkprocessen
 • Reparatie procedures
 • Critical path planning
 • E&I en mechanisch equipment
 • Estimating
 • Schriftelijk rapporteren
 • Over deze vacature :

  Het bedrijf waardeert de voordelen die diversiteit met zich mee kan brengen. We zijn op zoek naar de meest geschikte persoon voor deze rol ongeacht nationaliteit, afkomst, ras, kleur, religie, geslacht, seksuele geaardheid, handicap of leeftijd.

  De functies die worden weergegeven in deze vacature worden ingedeeld bij één van de drie divisies : Agriculture, Materials Science of Specialty Products.

  Tijdens het rekruteringsproces wordt meer informatie verstrekt over de indeling bij de divisies.

  Over DowDuPont :

  DowDuPont (NYSE : DWDP) is een holding die bestaat uit The Dow Chemical Company en DuPont, met als doel om sterke, onafhankelijke, beursgenoteerde bedrijven te vormen op het gebied van landbouw, materiaalwetenschap en gespecialiseerde producten die zullen voorgaan in hun respectievelijke branches dankzij productieve, op wetenschap gebaseerde innovatie, om tegemoet te komen aan de behoeften van klanten en om te helpen wereldwijde uitdagingen op te lossen.

  Ga voor meer informatie naar

  www.dow-dupont.com

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier