Functioneel en Technisch Beheerders (medior en senior)
Groupe CGI inc.
Groningen, Netherlands
11 dagen geleden

Tipo de empleo : Jornada Completa

Descripción de la oferta :

Wij zoeken medior en senior functioneel en technisch beheerders die de uitdaging aan kunnen om in onze dynamische klantomgevingen het functioneel en technisch beheer uit te voeren voor de vaak innovatieve applicaties en systeemomgevingen.

CGI is dé innovatieve leverancier die wereldwijde kennis van business, branches en technologische know-how met elkaar samenbrengt.

Met onze speerpunten : IT Modernization, Cyber security, Big data analytics en Enterprise Mobility, helpen we de regionale klanten in hun strategie gereed te zijn voor een digitale toekomst.

Samen met 250 enthousiaste collega’s, werk je aan projecten o.a. op gebied van digitale transformatie, Internet of Things, SmartBuilding en Energie Transities.

Projecten zijn op kantoor in Groningen en bij klanten in de regio.

CGI is in 2017 voor het derde jaar op rij gecertificeerd als Top Employer Nederland. Wij bieden je een uitdagende functie in het Noorden van Nederland inclusief uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Sus futuros deberes y responsabilidades :

Wij zoeken Functioneel en Technisch Beheerders die de rollen en processen van applicatie- en systeembeheer kunnen uitvoeren in complexe omgevingen waarbij vaak gelijktijdig / parallel ook transities naar de Cloud plaatsvinden of nieuwe informatiesystemen de bestaande vervangen.

Iemand die er staat als het nodig is, ook buiten kantoortijden, en die als anker binnen de organisatie fungeert, waardoor de IT veilig kan worden uitgebouwd en gemoderniseerd.

Calificaciones requeridas para tener éxito en este rol :

 • Afgeronde HBO- of WO-opleiding met een sterke ICT component.
 • Minimaal 3 jaar ervaring in de ICT als beheerder of meer dan 5 jaar in combinatie met ervaring met coördinatie (als senior beheerder).
 • Gedegen ervaring met applicatiebeheer, software distributie en het beheer van OTAP-omgevingen.
 • En gewenst is één of meerdere van de onderstaande skills / certificaten of de bereidheid deze te behalen :

 • Certified professional (Oracle, Java, Microsoft, Windows).
 • Kennis en ervaring met Topdesk, Jira en monitoringtools.
 • Kennis van en ervaring met Agile / Scrum, DevOps en Continuous delivery.
 • BISL en ASL certificering.
 • ITIL V3 certificering.
 • Ervaring met bijvoorbeeld Windows Server, Linux en of Oracle omgevingen.
 • Interesse?

  Solliciteer direct of neem voor vragen over de sollicitatieprocedure contact op met afdeling Recruitment via (088) 564 00 00.

  Capacidades :
 • DevOps
 • Oracle
 • Qué esperas de nosotros? :

  Bouw met ons aan je carrière

  Het is een bijzondere tijd binnen de wereld van IT, de digitale transformatie zit in een versnelling. CGI heeft een schat aan kennis en praktische ervaring op het gebied van digitale transformatie.

  Zo helpen wij onze klanten belangrijke stappen te zetten op de weg naar hun digitale transformatie en bieden we onze professionals uitdagende carrièremogelijkheden.

  Ons succes is gebaseerd op het talent en de betrokkenheid van onze professionals. Samen, als één team, staan we voor de uitdagingen en delen we de beloningen die gepaard gaan met de groei van CGI.

  Dit versterkt het gevoel van eigenaarschap, want al onze professionals delen mee in de waarde die wij gezamenlijk creëren.

  Kom werken bij CGI én bouw samen met ons aan een van de grootste, onafhankelijke, IT en zakelijke dienstverleners ter wereld.

  Bezoek voor meer informatie over CGI : www.cginederland.nl

  Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

  Wij bieden onze professionals een gelijkwaardige behandeling en gelijke carrièrekansen.

  Meer informatie of vragen over de sollicitatieprocedure? Neem hiervoor contact op met de afdeling Recruitment via (088) 564 00 00.

  Has sido referenciado para esta posición?* Si No E-mail del referenciador* Nombre del referenciador Apellido del referenciador Marcando esta casilla, das tu conformidad para contactar al member de CGI que te ha referenciado y confirmar dicha referencia, asi como información adicional.

  Para proceder con una referencia, debes proporcionar dicha authorización. Si no estas deacuerdo, por favor elimina el email del member de CGI.

 • Este campo es obligatorio.
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier