Buyer Jill & Mitch
Shoeby
Rosmalen, Nederland
6 dagen geleden

Omschrijving

Aan het werk voor een groeiend label waar jij jouw creatieve ideeën om kan zetten in realiteit? Zelfstandig op inkoopreis?

Volledig verantwoordelijk voor je eigen inkoop pakket en het mede ontwikkelen en samenstellen van de collectie? Dat klinkt bijna too good to be true maar niets is minder waar!

Who are we?

Our products are high on style and low on price

Jill & Mitch is het kids fashion label wat deel uitmaakt van de VDR Fashion Group waaronder ook de formule Shoeby valt. Met in Nederland al ruim 200 verkooppunten en online selling points zoals Wehkamp veroveren we ook nog het buitenland.

We verkopen al in meer dan 5 verschillende landen waaronder Duitsland een grote afnemer is. Maar we willen meer, veel meer!

 • Your work day;
 • Jij brengt je dagen op kantoor door met je collega’s van de afdeling Inkoop en Styling waarmee je de collectiekoers bepaalt.

  Vanuit jouw ervaring en expertise weet jij waarmee Jill & Mitch zich kan onderscheiden in de markt en vertaald dit naar een commerciële en inspirerende internationale collectie.

  Je stemt jouw inkoopbudgetten af met de afdeling Inkoopplanning en koopt zelfstandig de collectie in. Tijdens de inkoopreizen bezoek je de leveranciers in binnen en buitenland, legt de juiste contacten en maakt de beste deals.

  Dit doe je ook

 • Het bewaken van de levertijden om de gestelde leverplanning te behalen;
 • Het invullen van inkooporders en bewaking hiervan;
 • Vervullen van een spilfunctie tussen de afdeling Quality Control en de leverancier;
 • Het goedkeuren van labdips en handlooms;
 • Het voorbereiden van de marketingacties en afprijsacties;
 • Het maken van inkoopreizen;
 • Het afleggen van winkelbezoeken, bezoeken aan beurzen en shoppen;
 • Bijwonen van de doorpas van het eigen pakket;
 • Onderhandelingen met leveranciers over prijzen & levertijden;
 • Ontwikkelen en bewaken van de merkidentiteitvan Jill & Mitch;
 • Maken van analyses op basis van verkoopresultaten en hiernaar handelen.
 • What’s your talent?

  Jij bent die slimme onderhandelaar die (gecalculeerde) risico’s durft te nemen. Jij hebt minimaal 3 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie binnen de mode / Retail, bij voorkeur ervaring in de inkoop van een kids merk.

  Je hebt een dosis textielkennis en benamingen zoals labdips en handlooms zijn jou niet vreemd. Je hebt ervaring met reizen en het inkopen van eigen collectie.

  Je hebt goede communicatieve vaardigheden en spreekt de Engelse taal. Je gaat pro- actief, resultaatgericht en zelfstandig te werk.

  Je hebt cijfermatig inzicht, analytisch vermogen en bent commercieel ingesteld.

  What’s in it for me?

  Een uitdagende, zelfstandige, flexibele maar vooral een veelzijdige functie van Buyer voor 32-40 uur in de week. Veel ruimte voor eigen initiatief en de kans om jouw creatieve ideeën om te zetten in realiteit.

  Werken binnen een jong, met passie gedreven & dynamisch team waar fun heel belangrijk is! Een goed salaris, korting op onze collectie, volop trainingen via onze eigen Shoeby Academy, gratis sporten binnen small group trainingen bij onze personal trainer en zoveel meer!

  Denk je hey dit ben ik, dit wil ik? Snappen wij! Solliciteer snel en verras ons met jou w CV met motivatie. Check our website : http : / / www.jillandmitch.com

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier