Verkoper
Randstad
Groningen, NL
3 dagen geleden
source : Werkzoeken.nl

Heb jij talent voor overtuigen? Vind jij het leuk om te verkopen, maar zonder opdringerig over te komen? Zet jouw commerciële talent in en word verkoper in de omgeving van Groningen en Leeuwarden!

Werken als verkoper is een toffe baan waarin jij elke dag weer in gesprek gaat met verschillende klanten. Jouw doel? Hen overtuigen om over te stappen naar Budget Energie.

Want het is toch zonde om teveel te betalen voor je energierekening? Juist! En dat ga jij hen vertellen. Dit doe je op een persoonlijke manier waarin je echt kijkt naar de behoeftes van de klant.

Zo ook die van Frits die het ook belangrijk vindt om duurzame energie te hebben. En juiste deze combinatie kun jij hem als verkoper bieden! Bovendien krijgt hij een flinke korting, omdat hij net een TV heeft gekocht bij Media Markt.

Verkoper word je door :

 • flexibel inzetbaar te zijn voor 16-32 uur per week;
 • altijd een praatje te willen maken met potentiële klanten;
 • ervaring te hebben in een commerciële functie is een pré.
 • En wat krijg jij als verkoper?

 • startsalaris van 11,00 bruto per uur;
 • onregelmatigheidstoeslagen van 150% (avonden en zaterdagen) en 200% (zondagen en feestdagen) bovenop je bruto salaris;
 • bonussen voor elk nieuw contract dat je afsluit;
 • reiskosten die voor jou worden betaald;
 • trainingen om de beste verkoper te worden.
 • Let op! In de omgeving van Groningen en Leeuwarden zijn wij op zoek naar meerdere verkopers! Groningen Sontplein, Groningen Westerhaven, Leeuwarden, Drachten en Assen.

  Dus altijd wel een plek bij jou in de buurt!

  Sta jij te springen om te starten als verkoper in de omgeving van Groningen en Leeuwarden? Stuur dan nu jouw cv naar kimberly.

  van.weerdenburg nl.randstad.com of via de sollicitatiebutton. Wil je nog wat meer weten? Bel dan Kimberly op 020-5198089.

  Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

  Functie-eisen : Bedrijfsomschrijving :

  Bedrijfsomschrijving :

  Al meer dan 52 jaar speelt Randstad actief een toonaangevende rol in de arbeidsmarkt. Wij helpen mensen bij het vinden van een baan en geven hun carrières vorm.

  We staan bedrijven bij om hun doelstellingen te realiseren met de inzet van de beste mensen en de meest innovatieve maatwerkoplossingen.

  Wij hebben een landelijk dekkend vestigingsnetwerk van waaruit onze medewerkers dagelijks in gesprek staan met onze klanten en kandidaten.

  Wij denken graag met u mee. Net zoals we dat doen met de duizenden mensen die dagelijks via Randstad aan de slag zijn en de organisaties die van onze diensten gebruikmaken.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier