(junior) veldwerker bodem
ECO-job
Amsterdam, NL
37 dagen geleden

Bedrijfsprofiel

ECO-job is het specialistische bemiddelingsbureau voor vacatures en personeel in de milieusector. Wij helpen bij het vinden van jouw ideale baan.

Onze landelijke aanpak, grondige kennis van de milieu markt, ons uitgebreide aanbod van vacatures en het aantal ingeschreven kandidaten maken ons hét vertrekpunt voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe carrièrestap.

Functie omschrijving

Als veldwerker ben je verantwoordelijk voor het volgens de juiste normen uitvoeren van de veldwerkzaamheden in het kader van (water-

bodemonderzoek, partijkeuringen grond en bouwstoffen en later ook het begeleiden van (water-)bodemsaneringen. De werkzaamheden bestaan uit een fysiek deel, zoals het uitvoeren van handboringen en het nemen van monsters, maar minstens zo belangrijk, het nauwkeurig digitaal vastleggen van de gegevens.

Het is een baan vol afwisseling; qua omgeving en qua type werkzaamheden. Bijvoorbeeld; de ene dag werk je op een schip in een haven of rivier, de andere dag sta je in de binnenstad en weer een dag later in een kassencomplex.

Functie eisen

Jij bent de (startende leergierige, flexibele collega die wij zoeken. Je kunt prima zelfstandig werken, maar je weet ook wanneer je samen de klus moet klaren.

Je werkt nauwkeurig, bent oplossingsgericht en in staat om deze opdrachtgever in het veld te vertegenwoordigen. Je werkt nauw samen met je collega’s in het veld en op kantoor om tot het best mogelijke resultaat te komen. Daarnaast :

 • Beschik je over een afgeronde mbo-opleiding Civiele- Milieu- of Cultuurtechniek of gelijkwaardig of heb je een aantoonbaar vergelijkbaar kennisniveau;
 • Ben je bereid om een gericht opleidingsprogramma te volgen om de nodige certificaten en erkenningen te verkrijgen waardoor je bevoegd bent om de veldwerkzaamheden zelfstandig uit te voeren.
 • Als veldwerker bodem ben je werkzaam op zeer afwisselende locaties en sta je op zeer afwisselende projecten, gerelateerd aan bodemonderzoek en bodemsanering.

  Mobiliteit en een goede planning zijn dan ook essentieel.

  In de voorbereiding werk je nauw samen met je projectleider. Jouw verantwoordelijkheden zijn onder andere :

 • Het tijdig signaleren van technische afwijkingen;
 • Het bewaken en verbeteren van de kwaliteit, in overleg met vakteam bodem;
 • Het bewaken en uitdragen van de kernwaarden van de opdrachtgever;
 • Het uitvoeren van werkzaamheden conform het kwaliteitssysteem.
 • In overleg

  Solliciteren
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier