Soorteermedewerker pakketten Breda
Recruitnow
Breda, Nederland
10 dagen geleden

Vacature logistiek sorteermedewerker in BredaBen jij op zoek naar een actieve nieuwe uitdaging in de logistiek in de avond / nacht?

Werken in een internationaal team in een goede werksfeer? Beschrijft dit jouw ideale baan? Goed nieuws! Want dan zoeken we jou voor onze functie logistiek sorteermedewerker in Breda!Wat ga jij doen als logistiek sorteermedewerker?

Heb je vroeger weleens gespeeld met blokken? Zoals Lego en Duplo? En was je daar toevallig ook erg goed in? Misschien beleef jij jouw jeugd hier opnieuw.

Tijdens het sorteren van de pakketten (tot 30 kg) zorg jij ervoor dat elk pakketje in de juiste rolcontainer gesorteerd wordt met de juiste postcode.

Daarnaast is het fijn als alles goed gestapeld is zodat er niks uit de rolcontainer kan vallen. Jij zorgt ervoor dat iedereen zijn of haar pakket ontvangt! Met wie ga jij werken?

In een internationaal team van leuke collega’s die jou in de pauze ook wel een woordje Pools willen leren. Zo leer jij jouw collega’s beter kennen en zij jou! Hard en snel werken is iets wat niet helemaal onbekend is maar een grapje op zijn tijd is ook zeker welkom.

Heb jij hulp nodig? Jij kunt al je vragen stellen aan de assistent-teamleider of teamleider die er altijd voor je zijn.Als jij bij ons werkt krijg jij : Gratis koffie / thee en zelfs cappuccino in de kantine en een gratis sportschoolabonnement.

Nou ja, niet letterlijk dan. Maar dit is natuurlijk niet alles. Jij verdient ook : een uur salaris van € 9,81 ( incl. 4% arbeidsmarkttoeslag) vanaf 22 jaar een flinke toeslag van 30% na 21 : 00 uur en op zondag 50% voor elk gewerkte uur reiskostenvergoeding vanaf 11 km (€ 0,19 per km) volop opleidings-

en doorgroeimogelijkheden een zes maanden contract met grote kans op verlenging Het zou fijn zijn als : Jij beschikbaar bent van maandag t / m zondag.

Nou ja, je hoeft natuurlijk niet zeven dagen in de week te werken maar een flexibele beschikbaarheid is top! Ook is de baan als pakketten sorteermedewerker in Breda in de avond en nacht, dus jij bent geen vroege vogel maar juist een nachtmens.

Hard werken vind jij geen probleem, maar gezelligheid ook niet! Kom je bij ons werken? Dan zou het fijn zijn als jij ook een VOG aanvraag kan doen.

Wat doet Tempo-Team Outsourcing?Wij zijn specialist in het uitvoeren, optimaliseren en aansturen van processen in de logistiek en productie.

Wij zorgen ervoor dat het werkproces optimaal blijft draaien met ons eigen gekwalificeerd personeel. Als logistiek sorteermedewerker ben jij in dienst bij Tempo-

Team Outsourcing en heb jij een plek bij een bedrijf dat hard aan het groeien is.Enthousiast?Klik dan op de rode knop Solliciteer’ en we nemen zo snel mogelijk contact met je op! Kun jij nu al niet wachten en wil je meteen iemand spreken?

Bel dan naar 073-6489514 of mail naar recruitment.outsourcing tempo-team.nl. Wie weet vervul jij wel de functie als logistiek sorteermedewerker voor de locatie in Breda.

Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier