CE Pendelchauffeurs gezocht voor een groot transportbedrijf in de regio Amsterdam-Zuid
IQ Select
Amstelveen, NL
10 dagen geleden

Voor een groot transportbedrijf die vanuit de standplaats in Amsterdam-Zuid door heel Nederland goederen vervoert, zijn wij ook zoek naar CE chauffeurs.

Wanneer je als vrachtwagenchauffeur voor onze opdrachter aan de slag gaat, ben je verantwoordelijk voor het pendelen van levensmiddelen tussen distributiecentra en hubs.

Dit doe je van maandag t / m vrijdag van +- 09 : 00 t / m +-21 : 00. In deze functie ben je zelf verantwoordelijk voor het laden, het lossen wordt voor je gedaan.

Ben jij de pendelchauffeur die wij zoeken? Reageer dan nu via of neem telefonisch contact met ons op via 020 238 55 55

Functie-eisen :

Chauffeurs moeten in het bezit zijn van :

 • Rijbewijs CE
 • Code 95 & bestuuderskaart
 • Klantgerichtheid
 • Arbeidsvoorwaarden

  Conform de CAO TLN / Beroepsgoederenvervoer

  Bedrijfsomschrijving :

  IQ Select als werkgever :

  Met het grootste aanbod aan vaste banen bij de mooiste opdrachtgevers, onderscheidt IQ Select zich van andere uitzendbureaus.

 • Wij zien onszelf niet als uitzendbureau, maar als jouw bemiddelaar naar vast werk. Wij hebben de mooiste vacatures bij goede solide bedrijven die het verdienen om ingevuld te worden, echte banen bij prachtige bedrijven! Banen met een langdurig perspectief, een goed salaris en fijne collega's;
 • dat is wat wij voor jou zoeken en vinden.

  IQ Select - het betere werk

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier