Verpleegkundige Longziekten
Gelre
Apeldoorn, Netherlands
4 dagen geleden

Afdeling

 • Als longverpleegkundige kom je te werken op onze zeer dynamische afdeling A5 van Gelre ziekenhuizen Apeldoorn. Deze afdeling vertegenwoordigt dan ook twee specialismen;
 • Longziekten en Neurologie. De kliniek heeft 34 bedden waarvan er 17 bezet zijn door longpatiënten, 17 door neurologiepatiënten, waarbinnen een stroke unit van 8 bedden.

  Ons team streeft naar een optimale kwaliteit van zorg en gaat mee met nieuwe ontwikkelingen. Verder hechten we veel waarde aan een goede sfeer en samenwerking.

  Hierbij is veel ruimte om te leren.

  Werkzaamheden

  In deze functie ben je verantwoordelijk voor optimale zorg aan onze patiënten. Hierbij werk je nauw samen met de zorgcoördinator, maar ook met de betrokken artsen en paramedici.

  Je verricht verpleegkundige handelingen binnen de kaders van de wet-BIG en neemt deel aan projecten die de kwaliteit en deskundigheid in het ziekenhuis bevorderen.

  Bovendien geef je werkbegeleiding aan verpleegkundigen in opleiding en stagiaires.

  Functie eisen

  Je bent gediplomeerd MBO- of HBO-verpleegkundige. Je kunt en wilt graag meedenken over je vak, je bent betrokken en hebt kwaliteit van zorg hoog in het vaandel staan.

  Je kunt goed met anderen samenwerken, je bent flexibel en enthousiast over je vak en je wilt je blijven ontwikkelen.

  Ons aanbod

 • Het betreft een functie voor gemiddeld 32 uur per week voor de periode van een jaar met uitzicht op een vaste aanstelling.
 • Er is zeker ruimte voor scholing gericht op de specialismen.
 • Gelre ziekenhuizen heeft uitstekende arbeidsvoorwaarden.
 • Om er zeker van te zijn dat je een goede keus maakt, bieden wij jou de mogelijkheid om een dag(deel) mee te lopen op onze afdeling.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier