Projectleider Ontwerp en Engineering (woningbouw)
Continu
Utrecht, Utrecht, nl
8 dagen geleden
source : Jobbird

Je bent als projectleider onderdeel van een advies en engineeringsafdeling. Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van de (engineerings)projecten binnen de gestelde technische en kwaliteitseisen, planning, contractvoorwaarden en budget.

De focus ligt op de woningbouw, van grondgebonden woningen tot middelgrote appartementengebouwen. Het is de bedoeling dat er in de toekomst meer speciale woningbouwprojecten opgepakt gaan worden, zoals hoge woontorens.

Als projectleider heb jij een belangrijke rol in het verdere ontwikkelen van de afdeling, binnen het huidige en toekomstige werkgebied, zodat de groep klaar is voor elk soort opgave.

Je bent operationeel verantwoordelijk maar daarnaast lever je een bijdrage aan de projectoverstijgende verbeteringen. Er wordt van de projectleider maximale inspanning verwacht zodat het resultaat wordt behaald en de commerciële kansen worden benut.

De werkzaamheden worden voornamelijk uitgevoerd op operationeel projectniveau, maar ook projectoverstijgend wordt een stevige bijdrage gevraagd.

Daarnaast krijg je de kans om tijdens de realisatie verbeteringen door te voeren binnen het engineeringsproces. Je stimuleert het team om optimalisaties aan te dragen, want samen zorg je voor een effectief en efficiënt ontwerp-

en engineeringsproces, waarbij jij de eindverantwoordelijkheid draagt.

Overige taken :

 • Je bewaakt de voortgang, de gemaakte kosten en de inkomsten gedurende de projectuitvoering;
 • Je zorgt voor de financiële rapportage;
 • Je leidt het projectteam, en zorgt voor het extern managen van de betrokken partijen. Je bent tijdig aangehaakt in het begin van het proces met de projectmanagers en andere functionarissen van onze klanten.
 • Functie-eisen

 • HBO opleiding bouwkunde of technische bedrijfskunde
 • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring
 • Passie voor woningbouwprojecten
 • Ervaring met Leam is een must, BIM is een pré (er mee willen werken is een must)
 • Persoonlijke eigenschappen : Je bent een echte leider, coachend leidinggeven is een sterke kwaliteit. Je bent communicatief vaardig en kunt meerdere processen tegelijkertijd managen,
 • Conform bouw CAO

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier