Junior productiemedewerker
Start People
Leek, NL
13 dagen geleden

Voor Wellinq (locatie PendraCare) zijn wij op zoek naar enthousiaste, gemotiveerde medewerkers. Ben jij goed in fijnmatig werk en kan je goed geconcentreerd werken, dan zijn wij op zoek naar jou! PendraCare produceert verschillende type katheters.

Het werk is heel fijnmatig en je werkt veel met een microscoop. Samen met je collega’s ben jij een schakel in het proces van de productie van deze belangrijke producten.

Functieeisen

We zijn op zoek naar startende kandidaten met een goede werkhouding en motivatie. Je hebt geen problemen met repeterende en fijnmatige werkzaamheden en je bent op zoek naar een vaste baan.

Daarnaast beschik je over de volgende eigenschappen :

 • Je bent nauwkeurig en hebt ervaring / affiniteit met heel fijnmatig werk;
 • Je hebt technisch inzicht en vind het leuk om mee te denken met het proces;
 • Je bent pro-actief en draagt ideeën aan voor procesverbetering;
 • Je bent gemotiveerd en bereid om je voor 100% in te zetten;
 • Je hebt 0 tot 1 jaar werkervaring.
 • Bedrijfsomschrijving

  Wellinq (locatie PendraCare) in Leek is een producent van katheters voor onder meer cardiologische, radiologische en urologische toepassingen.

  Het is een organisatie die sterk groeiende is en waarbij continu wordt gekeken naar innovatie en ontwikkeling. Wellinq heeft een eigen team van R&D engineers die intensief werken aan innovatieve toepassingen.

  De katheters worden in meer dan 25 landen verkocht.

  Arbeidsvoorwaarden

  Het betreft een fulltime functie van 40 uur per week bij een leuke organisatie. Binnen de organisatie zijn er ontwikkelmogelijkheden en kom je terecht in een leuk team.

  De functie is in de 2-ploegen 6 : 00 14 : 00 / 14 : 15 22 : 15 . Bij goede prestaties maak je kans op een vaste aanstelling.

  Ben jij de persoon die wij zoeken stuur dan je CV en motivatie naar groningen startpeople.nl t.a.v. Marit ter Avest of reageer via de sollicitatieknop.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier