Monteur buitendienst
Regiodienst
Montfoort, Netherlands
10 dagen geleden

Introductie

Ben jij op zoek naar een uitdagende en afwisselende baan als monteur? Heb jij ervaring binnen de metaal? Ben je klantgericht en representatief? Lees dan snel verder!

Organisatie

De opdrachtgever is een constructiebedrijf in Montfoort. Het bedrijf bestaat al sinds de jaren zestig en is uitgegroeid tot een begrip in de regio.

Momenteel werken er in de werkplaats 30 lassers / constructiebankwerkers. Het bedrijf maakt diverse constructies van staal te denken aan trappen, hekwerken en levert tevens plaatmateriaal van RVS.

Ook produceert het bedrijf frames voor de bouw van onder andere winkels, theaters en stations. Er is een aparte afdeling waar de materialen verzinkt of gepoedercoat worden.

Het bedrijf is een erkend leerbedrijf en is VCA en CE gecertificeerd.

Functie

Als monteur buitendienst zul je de constructies die in de werkplaats door jouw collega’s worden gemaakt plaatsen bij de klant.

Voorbeelden van constructies zijn trappen, hekwerken en frames voor de utiliteitsbouw. Het is belangrijk dat je klantgericht bent, je bent immers het visitekaartje van het bedrijf!

Van jou wordt verwacht :

 • Een afgeronde opleiding binnen de metaaltechniek;
 • Aantoonbare werkervaring als monteur in de buitendienst;
 • Een VCA diploma;
 • Je bent in bezit van rijbewijs en eigen vervoer.
 • Aanbod

  Als je aan de slag gaat bij dit bedrijf wordt jou een baan geboden met uitzicht op vast contract, met salaris conform cao.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier