Vrachtwagenchauffeur CE bloemen en planten Honselersdijk
Recruitnow
Honselersdijk, Nederland
10 dagen geleden

Voor onze opdrachtgever zijn we opzoek naar een chauffeur (CE rijbewijs). Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in bloemen en planten.

Je zult voornamelijk in de regio Zuid-Holland en Noord-Holland actief zijn bij de veilingen en klanten in de regio.Binnen deze functie zorg je op een zo efficiënt en effectief mogelijke wijze voor een correcte levering van goederen en diensten, zowel extern als intern.

Je borgt de levering ook op het gebied van kwaliteit en kwantiteit. Je controleert het onderhoud van de transportmiddelen en je controleert en gebruikt als ervaren chauffeur op de juiste wijze de benodigde documenten.

Je bent flexibel inzetbaar en je bent voornamelijk actief tussen onze verkoopkantoren in Rijnsburg, Aalsmeer en Honselersdijk, de verschillende veiling locaties en de klanten. Eisen :

 • Je beschikt over een goede rijvaardigheid en verder is het belangrijk dat je ervaring hebt met een trekker / oplegger.
 • Je bent klantgericht, beschikt over de nodige motivatie, verantwoordelijkheidsgevoel en werkinzicht.
 • Je bent in staat zelfstandig te functioneren en beheerst de Nederlandse taal goed in woord en geschrift.
 • Het in bezit zijn van een rijbewijs CE
 • Diploma Code 95
 • Heftruckcertificaat is een must Wij bieden jou Een leuke, dienstverlenende functie binnen een groeiende organisatie met een toekomstgerichte visie.
 • Daarnaast een informele cultuur, prettige werksfeer, ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en bijpassende arbeidsvoorwaarden2095631 Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier