Mobile specialist bij Campina, Mentos en Nivea!
CareerValue BV
Haarlem, NL
3 dagen geleden

In het ontwikkelteam wordt gewerkt met de SCRUM methodiek. De projecten worden in samenspraak met de klant samengesteld. Vaak hebben klanten wat hulp nodig en de ontwikkelaars krijg daarom alle vrijheid om mee te denken over verschillende concepten.

Er wordt gewerkt in korte sprints van enkele weken waarin een demo wordt gemaakt. Na veelvuldig testen in een echte gebruikersomgeving en het continue verbeteren is het eindresultaat tot tevredenheid van de klant en de ontwikkelaars daar : een schitterende app, klaar voor gebruik.

Apps worden ontwikkeld voor zowel iOS als Android devices. Hierdoor wordt dus ook van de ontwikkelaar kennis en vaardigheden gevraagd van beide platforms.

Het is niet erg als je sterker bent in het ene als het andere, er zijn voldoende mogelijkheden om je verder te ontwikkelen tot een allround developer.

Functieeisen

 • HBO / WO niveau.
 • Goede kennis van Objective-C en Swift
 • Minimaal 1 jaar werkervaring als iOS ontwikkelaar.
 • Kennis van relavante tools en frameworks.
 • Eigen visie en teamplayer.
 • Bedrijfsomschrijving

  Ga aan de slag bij een groot gerenommeerd bedrijf die vooraan staat wat betreft mobile solutions. We zoeken voor deze organisatie een ervaren mobile ontwikkelaar die reeds ervaring heeft als mobile developer en het liefst op verschillende ontwikkelplatforms, zoals Android en iOS.

  Je gaat aan de slag voor leuke organisaties zoals Campina, Mentos en Nivea!

  Als Mobile Specialist ga je applicaties ontwikkelen voor zowel Android (Java) als Apple (iOS) en dat doe je samen met een groep van sympathieke collega's die graag hun kunnen met jou delen.

  Voor de eindklant ontwikkel je het gehele jaar door, aangezien er per seizoen weer nieuwe apps gelanceerd moeten worden.

  Het is een professionele organisatie met een positieve en collegiale sfeer.

  Arbeidsvoorwaarden

  Naast goede arbeidsvoorwaarden kent onze klant ook uitstekende mogelijkheden voor opleidingen en persoonlijke groei.

  Meer informatie over deze mooie uitdaging?

  Neem dan contact op met Farid van Mastbergen via farid careervalue.nl

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier