Medewerker Onderwijswerkplaats Faculteit Industrieel Ontwerpen (ATIO 0775)
Delft University of Technology
Delft, NL
1 dag geleden

Functie omschrijving

Ben je op zoek naar een boeiende en uitdagende technische functie? Wil je meewerken aan het begeleiden van onze creatieve studenten?

Binnen PMB, de onderwijswerkplaats van de Faculteit IO, zoeken wij per 1 januari 2019 een nieuw lid voor het team.

In het PMB zijn machines voor kunststof-, hout- en metaalbewerking, draaien, frezen, CNC frezen (3-assig), hardschuimfrees, rapid prototyping, boren, plaatbewerking, lassen, spuiten en schuren.

Daarnaast zijn er een lasersnijder, een groot aantal 3D printers en een compleet nieuw electronicalab aanwezig.

Als technisch onderwijsmedewerker in de werkplaatsis geen dag hetzelfde. Je ondersteunt en begeleidt, vanuit jouw technische achtergrond, studenten die modellen en prototypes maken voor hun ontwerpvakken.

Dit doe je binnen een klein professioneel team dat dagelijks in direct contact staat met de studenten.

Meer informatie? Kijk dan op http : / / pmb.tudelft.nl.

Functie eisen

Je beschikt over een MBO-diploma in de technische sector en je hebt affiniteit met het gebruiken en besturen van de machines en apparaten in ons PMB.

Je bent in staat je vakkennis met enthousiasme over te dragen op onze studenten. Belangrijke vaardigheden zijn : teamwerker, sociale vaardigheden, mondelinge communicatievaardigheden in het Nederlands en Engels, leergierig en bereid je (verder) te ontwikkelen in de verschillende technische gebieden.

Arbeidsvoorwaarden

De functie heeft een omvang van maximaal 32 uur (0,8 FTE). Het gaat om een contract voor een jaar, met een mogelijkheid tot verlenging.

Het salaris is afhankelijk van kennis, leeftijd en ervaring, gebaseerd op schaal 7 met een maximum van € 2.975,- bruto p / m bij een volledige aanstelling.

TU Delft is een grote werkgever met aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden en personeelsbeleid. Zo bieden we een flexibele werkweek, korting bij zorgverzekeraars en de mogelijkheid om jaarlijks een individueel arbeidsvoorwaardenpakket samen te stellen.

Een eindejaarsuitkering ter hoogte van een 13e maand en een ruime verlofregeling horen ook bij de arbeidsvoorwaarden. Het salaris en de arbeidsvoorwaarden zijn gebaseerd op de CAO Nederlandse Universiteiten.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier