Fulltime junior R&D Scientist in Winschoten
YoungCapital
Groningen, Nederland
11 dagen geleden

Wat ga je doen? Cordial Adhesives in Winschoten is een toonaangevend producent van kwaliteitslijmen voor de papier- en kartonindustrie.

Als (junior) R&D Scientist werk je samen in multidisciplinaire teams en ben je dagelijks bezig de ontwikkeling van nieuwe producten.

Je werkt veel met toonaangevende grondstofleveranciers en selecteert je grondstoffen op basis van kennis, literatuur, patenten en materiaaleigenschappen.

Je ben vrij om te experimenteren en (offline) te testen en zal de fysische eigenschappen van grondstoffen relateren aan het functioneel gedrag van het product.

 • Je verwerkt je resultaten en vertaalt dit naar een rapport met concrete conclusies. Wat wij bieden : Een mooi salaris tussen de €2500 en €4000 bruto per maand afhankelijk van achtergrond en ervaring;
 • Direct op fulltime (40 uur) contract bij Cordial;Werken in een jong bedrijf met gezellige en ambitieuze collega's;Goede secundaire arbeidsvoorwaarden en mogelijkheid snel door te groeien.

 • Wat wij vragen : Minimaal een hbo-diploma; Technische opleiding met nadruk op Chemie;Ondernemerschap, initiatiefrijk, nauwkeurig en analytisch;
 • Een teamplayer die flexibel is om te reizen voor het werk. Cordial Adhesives ontwikkelt en produceert innovatieve lijmen op maat sinds 1992 en heeft een wereldwijde afzetmarkt met productielocaties in Nederland, China en Indonesie.

  Cordial is een ambitieuze onderneming met betrokken en enthousiaste collega's. Solliciteren Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen?

  Klik dan op de knop 'Solliciteer direct!' en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier