Servicemonteur W utiliteit
continu
Hengelo, NL
7 dagen geleden

Servicemonteur W utiliteit

Beschouw jij jezelf als een goede servicemonteur? Weet jij alle ins en outs en is geen klus voor jou te groot? Dan is dit de perfecte uitdaging!

Je zult bij grote utiliteitsprojecten over de vloer komen, zowel de gebouwen die in aanbouw zijn voor de aanleg maar uiteraard ook voor onderhoud.

Bij deze projecten ben jij verantwoordelijk voor het volledige werktuigbouwkundige systeem, zoals de CV’s en het luchtbehandelingssysteem.

Uiteraard ben je niet altijd alleen, het gebeurd regelmatig dat je samen ergens naartoe gaat. Stel je voor dat de klant toch nog wat aanvullende vragen heeft, dan ben je uiteraard behulpzaam en help je hem verder.

Je vind het dus niet erg om af en toe een keer over te moeten werken, of om storingsdiensten te moeten draaien. Verder zijn er volop mogelijkheden om bij te leren en / of door te groeien.

Dus je hoeft niet bang te zijn dat je jezelf op den duur gaat vervelen.

Mocht je geen ervaring hebben, maar wel goed gemotiveerd zijn, dan kom je ook in aanmerking voor deze functie.

Werk jij continu aan de beste versie van jezelf?

 • Bij voorkeur heb je een MBO opleiding richting werktuigbouwkunde of elektrotechniek en ben je bereid om cursussen te volgen om zo jezelf door te ontwikkelen;
 • Een VCA (VOL);
 • Je werkt netjes en rond ook het bijbehorende papierwerk af;
 • Bereid om storingsdiensten te draaien, daar waar nodig;
 • Je kunt met Excel, Word en Outlook overweg;
 • Uiteraard wordt hier het standaardrijtje van flexibiliteit, stressbestendigheid en goede communicatie voor gevraagd. Ook kun je zelfstandig en in een team werken.
 • Dit is een bedrijf met vestigingen door heel Nederland. Doordat het een bedrijf is met veel bedrijvigheid en mogelijkheden tot groei kun jij met ze mee groeien.

  Zo krijg je bijvoorbeeld de kans om interne en externe opleidingen te volgen, een bus van de zaak, wisselende uitdagende projecten, 13 ADV dagen maar ook een prima salaris!

  Heijmans is een beursgenoteerde onderneming die activiteiten in vastgoed, woningbouw, utiliteit en infra combineert in de werkgebieden Wonen, Werken en Verbinden.

  Door te sturen op voortdurende kwaliteitsverbetering, innovatie en integraliteit realiseert Heijmans toegevoegde waarde voor onze klanten.

  Heijmans realiseert projecten voor woonconsumenten, bedrijven en overheden en bouwt samen met hen aan de ruimtelijke contouren van morgen.

  Als voorkeursleverancier verzorgt Continu de werving voor Heijmans. Een voorkeursleverancier wordt je niet zomaar, maar juist onze goede match tussen jou als kandidaat en Heijmans als bedrijf zorgt ervoor dat wij dit zijn geworden.

  Ligt jouw voorkeur ook bij Heijmans? Reageer dan snel!

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier