Werkplaats technici
Decathlon
Amsterdam, Netherlands
3 dagen geleden

Voor onze vestiging in Amsterdam zijn we op zoek naar enthousiaste, spontane werkplaats technici (m / v) die met overtuiging hun plezier voor sport kunnen overbrengen naar de klant!

Je taken bestaan uit : het uitvoeren van kleine reparaties aan fietsen, het bedrukken van kleding, en het bestellen van onderdelen voor andere afdelingen binnen de winkel.

Daarnaast is de communicatie met de klant en ons interne service centrum een belangrijk onderdeel van je dagelijkse werkzaamheden.

We bieden jou een gezellig team met een goede werksfeer. Wanneer je op zondag werkt krijg je 150% uitbetaald.

Decathlon is een organisatie die volop in beweging is waardoor er ook interessante doorgroeimogelijkheden en verbredingen van je functie zijn.

Om het beste uit jezelf en deze functie te halen zijn er verschillende opleidingen die zowel intern als extern gegeven worden.

Het aantal contracturen is in overleg te bepalen.

Vereisten : Het is een pré als je zelf aan wielrennen doet, maar dit is zeker geen must. Wel dien je te beschikken over voldoende technisch inzicht.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier