Jurist WABO
Maandag® Zwolle
Zwolle, NL
7 uur geleden

In de functie van jurist WABO ben je betrokken bij alle juridische aangelegenheden op het gebied van WABO. Dit kan gaan om bijvoorbeeld handhaving op de verleende vergunning van bijvoorbeeld een nieuwe woonwijk, de realisatie van een (nieuw) stationsgebied of het toezien en handhaven op permanente bewoning.

De inspecteurs van het team voeren controles uit waarna jij het handhavingstraject voor jouw rekening neemt. Je levert juridische producten en draagt zorg voor de signalering van veranderingen in wet-

en regelgeving en implementatie hiervan in gemeentelijke regelgeving en procedures.

Daarnaast lever je een actieve bijdrage aan nieuwe handhavingsprogramma's en verricht je ondersteunende werkzaamheden voor het team.

Functie-eisen :

 • Afgeronde HBO opleiding Rechten, bij voorkeur met specialisatie bestuursrecht
 • Enkele jaren werkervaring als jurist (VTH / WABO) binnen een overheidsorganisatie
 • Je beschikt over goede adviserende vaardigheden
 • Je bent politiek sensitief
 • Je beschikt over een helikopterview
 • Bedrijfsomschrijving :

  Wij vragen jouw expertise, maar vinden het bij Maandag® ook belangrijk om daar iets tegenover te zetten! Denk hierbij aan een marktconform salaris, reiskostenvergoeding en een opdracht waar je de vrijheid krijgt om je kennis en ervaring zelfstandig in te zetten.

  Maar het hoeft niet bij 1 opdracht te blijven. Wij bieden jou de kans om jouw kennis in te zetten bij verschillende gemeenten.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier