Chefmonteur Elektrotechniek, Velsen-Noord
ENGIE
Netherlands, North Holland , Velsen Noord
10 dagen geleden

Wil je werken in een industriële omgeving waar elke dag weer anders is en het werk nooit ophoud? Solliciteer dan direct op de vacature van Chefmonteur Elektrotechniek op onze sitelocatie bij Tata Steel!

Functieomschrijving

Jouw functie als Chefmonteur Electrotechniek Op onze sitelocatie bij Tata Steel ben je als meewerkend Chefmonteur Elektrotechniek, je eigen baas.

In de rol krijg je veel vrijheid om de binnengekomen opdrachten uit te voeren. Deze opdrachten bevatten het hele spectrum van de elektrotechniek : van het aansluiten van motoren en instrumentatie, het aanpassen van besturingskasten, het maken en monteren van kabelwegen, het organiseren van renovatiewerkzaamheden tot het lopen van inspecties.

Je werkzaamheden zijn :

 • Het dagelijks leidinggeven aan een team van ca. 4 man
 • Het tijdens stilstanden aansturen van een groep monteurs tot maximaal 15 man
 • Werk opnemen bij opdrachtgevers; Meewerken in de montage
 • Naast het oplossen van ad-hoc problemen, geef je tevens advies over duurzame oplossingen
 • Het administreren en rapporteren van gebruikte materialen en gemaakte uren
 • Het maken van werk- en capaciteitsplanningen
 • Overleg met de opdrachtgever over nieuwe en lopende werkzaamheden, planning en meer- minderwerk.
 • Tata Steel is een dynamische omgeving met een diversiteit aan machines en installaties. Je kunt de ene dag te maken krijgen met zeer grote bovenloopkranen die honderden tonnen kunnen tillen en de volgende dag met nauwkeurige instrumentatie.

  Hierdoor kom je in aanraking met allerlei verschillende technieken. Dit maakt dat de uit te voeren werkzaamheden ook zeer divers zijn.

  Als chefmonteur maak je onderdeel uit van een montageploeg. Dit hechte team is betrokken met elkaar en de klant. De sitelocatie wordt geleid door een toegankelijke en platte organisatie met een informele sfeer.

  Welke ervaring heb jij?

 • Je past perfect in dit team omdat je ook geen gevoel hebt bij hiërarchie, maar wel erg betrokken bent bij je collega's en het werk.
 • Je werkt graag in teamverband waarbij je naast het aansturen van collega’s ook graag zelf je handen uit de mouwen steekt.
 • Je hebt dan ook een ondernemende instelling.
 • Daarnaast heb je de volgende diploma's en / of certificaten :
 • Afgeronde MBO opleiding (minimaal niveau 4) in de richting van elektrotechniek;
 • Minimaal 2 jaar ervaring als leidinggevende monteur of chefmonteur
 • Een VCA-vol en NEN3140-certificeringen zijn gewenst maar kunnen wij ook verzorgen.
 • Wat bieden wij je

  Bij ENGIE werk je mee aan inventieve, duurzame en energiebesparende oplossingen. We bieden je een baan met volop ontwikkelings-

  en opleidingsmogelijkheden, daarnaast bieden we natuurlijk een aantrekkelijk salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden.

  Tot slot heb je bij een dienstverband van 40 uur per week 38 vrije dagen per jaar zodat werk en privé goed in balans zijn te houden.

  Bedrijfsinformatie

  ENGIE Nederland valt onder de ENGIE groep, met wereldwijd 154.950 medewerkers en is actief binnen 70 landen. Als groep is het onze missie om bij te dragen aan de verduurzaming van de wereld.

  We zijn koploper van de energietransitie en streven er naar om klimaatverandering tegen te gaan en zorg te dragen voor verantwoord gebruik van de beschikbare resources.

  ENGIE Nederland bestaat uit ENGIE Services en ENGIE Energie. Samen voorzien we onze klanten van energie en technische oplossingen.

  Van B2B en B2C, van kleine tot grote klanten, van Terneuzen tot Delfzijl.

  Onder ENGIE Services Nederland valt ENGIE Services West, waar we werken met een team specialisten aan ontwerp, realisatie, onderhoud & beheer en exploitatie van technische installaties.

  We richten ons specifiek op complexe (nieuwbouw)projecten, klant specifieke opdrachten en kennisontwikkeling. Onze opdrachtgevers weten dat we ons eerst inleven in hun problematiek en gebruikswensen voor we een oplossing op maat aanbieden.

  We stimuleren ondernemerschap en zijn altijd op zoek naar creatieve, duurzame oplossingen. Jouw inlevingsvermogen en passie voor techniek kun je dus bij ons goed kwijt.

  Contactinformatie

  Spreekt deze vacature je aan? Reageer dan direct via de onderstaande button 'solliciteren'. Vul het online sollicitatieformulier zo volledig mogelijk in en vergeet niet je CV mee te sturen.

  Heb je nog vragen over deze functie? Neem dan contact op met Derya Kaman via 06 825 380 50 of via mail derya.kaman engie.com.

  Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier