Werkstudent WO - Actuarissen / Econometrie (EMEIA FSO)
Ernst & Young Global Limited
Amsterdam, Netherlands
2 dagen geleden

De fiscale gevolgen van de verhoging van de pensioenleeftijd, de vergrijzing van de bevolking, een hogere levensverwachting, de digitalisering en innovatie binnen de verzekeringssector, big data, cyber-

en privacy issues die van invloed zijn op schadeverzekeraars en de intrede van nieuwe wet- en regelgeving (o.a. IFRS 17) zijn maar een aantal onderwerpen waar EY Actuarissen zich mee bezig houdt.

Wil jij ervaring opdoen in het uitdagende actuariële werkveld en ervaren hoe het is om als actuaris te werken? We zijn weer op zoek naar werkstudenten en ontmoeten je graag! Jouw uitdaging Als werkstudent bij EY Actuarissen -

de grootste actuariële adviesgroep bij een multidisciplinaire dienstverlener werk je deeltijd mee op verschillende opdrachten bij Actuarial Services.

Je krijgt intensieve begeleiding en feedback van een EY collega en rouleert over de verschillende afdelingen Asset Risk Management, Leven, Schade, Pensioenen en Analytics / Zorg -

 • Op die manier kan je binnen alle domeinen van het Actuariaat werkervaring opdoen en ontdekken wat jij leuk vindt. Door de diversiteit van het werk dat wij doen, is het mogelijk om als werkstudent zowel financiële, verzekering technische als pensioengerelateerde werkzaamheden te verrichten.
 • Deze werkzaamheden geven je inzicht in hoe de theorie van de universiteit toegepast wordt in de praktijk van het bedrijfsleven.

  Een werkstudentschap bij EY Actuarissen biedt jou de ideale gelegenheid om naast je studie waardevolle en relevante ervaring op te doen.

  Jouw verantwoordelijkheden Als werkstudent is het jouw verantwoordelijkheid om verschillende collega’s binnen EY Actuarissen te ondersteunen en ondertussen te ontdekken uit welke werkzaamheden jij energie haalt.

  Je houdt van afwisseling en bent zelfstartend. Daarnaast ben je proactief en weet je, als je vragen hebt, de juiste mensen binnen de organisatie te vinden.

  Je maakt makkelijk contact en bent bereid advisors te ondersteunen bij verschillende werkzaamheden. Een werkstudentschap is voor 1 of 2 dagen per week.

  Dit ben jij Word jij enthousiast van bovenstaande en herken je je in onderstaande punten? Solliciteer dan snel :

 • Je bent eind bachelor of masterstudent econometrie, wiskunde, business analytics of actuarial sciences;
 • Indien je bachelorstudent bent, is een werkstudentschap maximaal voor 1,5 jaar met daarna uitzicht op een scriptiestage;
 • Naast je studie heb je jezelf op verschillende manieren ontwikkeld, bijvoorbeeld tijdens een relevante stage, een bestuursjaar of andere nevenactiviteiten;
 • Je hebt een proactieve en flexibele instelling en je bent niet bang om op mensen af te stappen om dingen gedaan te krijgen;
 • Je hebt interesse in de financiële sector en actuariële vraagstukken op het gebied van schade, leven, pensioenen, analytics, zorg of asset risk management;
 • Je bent een teamspeler, beschikt over een analytisch denkvermogen en hebt vernieuwende ideeën;
 • Je bent (zowel mondeling als schriftelijk) communicatief vaardig in het Nederlands en Engels.
 • Jouw carrièremogelijkheden bij EY Bij EY staat training en voortgang voorop. Je wordt gecoacht en neemt daarbij zelf de regie over je ontwikkelingsmogelijkheden en kansen.

  Daarnaast bieden we je :

 • Een uitdagende en enerverende bijbaan in een snel veranderende innovatieve omgeving;
 • Ruimte voor persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling;
 • Vrijheid en flexibiliteit om je rol uit te oefenen op de manier die het beste bij jou past;
 • Uitzicht op een startersfunctie bij positieve afronding van jouw werkstudentschap;
 • Een goede, marktconforme vergoeding.
 • Belangstelling? We hanteren twee instroommomenten per jaar voor werkstudenten bij EY Actuarissen : januari-februari en augustus-

  september. Voor meer informatie over de procedure kun je contact opnemen met Sonia de Graaf, Recruiter, via of +31 6 15349164.

  Wil je meteen solliciteren? Dat kan natuurlijk ook via onderstaande link.

  Make your mark. Apply now. Onderdeel van de sollicitatieprocedure zijn een assessment en een Pre Employment Screening (PES).

  Een PES houdt in : controle op je identiteitsbewijs en diploma's, Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) en een verklaring van EY met betrekking tot betrouwbaarheid bij indiensttreding.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier