Docent mbo
Randstad
Eindhoven, NL
22 uur geleden

Een middelmatige docent vertelt, een goede docent legt uit, de betere docent demonstreert en de beste docent inspireert. Behoor jij dat de laatste groep?

Wil je graag je eigen gang gaan? Dan kunnen wij jou helpen!

In de regio Brabant ben ik, Loes Griffioen, op zoek naar docenten die beschikbaar zijn. Wij beschikken met regelmaat over uiteenlopende vacatures in het onderwijs.

Dit kan zijn in jouw vakgebied en op een school die bij jouw huidige wensen en behoeften aansluit. Of je nou als invalkracht wilt werken of langer wilt rondlopen op een school dan kunnen wij jou helpen.

In Brabant hebben wij een groot netwerk en bieden we op verschillende locaties vacatures aan in het middelbaar beroepsonderwijs (MBO).

Beschik jij over een 1e of 2e graads bevoegdheid of een pedagogische didactische getuigschrift van een of meerdere vakken?

Binnen het MBO is er veel vraag naar techniek-, ICT- en zorg en welzijn-docenten. Ben jij in het bezit van een van deze bevoegdheden?

En heb je al enige ervaring voor de klas en in de praktijk? Of ben je nog aan het studeren en wil je je kennis graag overbrengen?

Dan biedt Randstad jou mogelijkheden en willen wij graag in contact komen met jou!

Ben je beschikbaar en wil je een gesprek inplannen iemand van Randstad Onderwijs? Stuur je CV door naar mij via de solliciteerknop.

Mocht je nog vragen hebben over wat wij kunnen betekenen voor jou, kun je deze gerust stellen aan mij. Ik ben per mail en telefoon bereikbaar.

In case of application, please note that advanced knowledge of Dutch language is required.

We zien je sollicitatie graag tegemoet door op de solliciteer-button te klikken!

Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

Functie-eisen : Bedrijfsomschrijving :

Bedrijfsomschrijving :

Al meer dan 52 jaar speelt Randstad actief een toonaangevende rol in de arbeidsmarkt. Wij helpen mensen bij het vinden van een baan en geven hun carrières vorm.

We staan bedrijven bij om hun doelstellingen te realiseren met de inzet van de beste mensen en de meest innovatieve maatwerkoplossingen.

Wij hebben een landelijk dekkend vestigingsnetwerk van waaruit onze medewerkers dagelijks in gesprek staan met onze klanten en kandidaten.

Wij denken graag met u mee. Net zoals we dat doen met de duizenden mensen die dagelijks via Randstad aan de slag zijn en de organisaties die van onze diensten gebruikmaken.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier