SPOED: Meerdere Productiemedewerkers - fulltime
Meilink
Schijndel, Nederland
5 dagen geleden

Voor Meilink in Schijndel zijn wij op zoek naar een logistiek medewerker die zelfstandig machines opmeet en op locatie industrieel insealed en inpakt.

Ben jij ook helemaal gek van logistiek, magazijnen én samenwerken met collega’s? Vandaag de dag is Meilink met 300 medewerkers, 5 productievestigingen, vracht-

en transportexperts VPS te Rotterdam en ingenieursbureau IPS Technology marktleider in de Benelux. Ook internationaal behoren zij tot de top in het industrieel verpakken.

Jij, als logistiek medewerker, voldoet aan de volgende kwaliteiten : Je spreekt Nederlands of Engels Je hebt rijbewijs B Je hebt een hef-

of hijcertificaat (of wilt dit graag direct behalen) Je hebt een rijbewijs vorkheftruck en VCA (of wilt dit graag direct behalen) Je kunt met een computer omgaan om goederen op te slaan Logistieke ervaring is een pré Je bent fysiek sterk, dus je hebt niet snel last van je rug en nek Je bent gemotiveerd en een harde, snelle werker Wat ga je doen?

Jij werkt in een magazijn, binnen en buiten. De machines die wegen enkele tonnen en die ga jij op vakkundige wijze opmeten, insealen en verpakken.

Als het nodig is (ver-)-timmer jij de kisten en stuw je de zeecontainers. Je bent flexibel inzetbaar binnen het team en je kunt omgaan met een computer, omdat je dagelijks orders moet invoeren.

Als jij Engels spreekt, ben je bereid om de Nederlandse taal te leren. Jouw werktijden en bijzonderheden Naast een marktconform salaris bieden wij een mooi pakket aan arbeidsvoorwaarden.

Doe je het goed en heb je jouw talent getoond? Je krijgt de kans om te leren en te groeien. Werken bij Meilink is nooit saai.

Elke keer zijn er onverwachte wendingen in projecten en veel zaken moeten onder tijdsdruk gerealiseerd worden, want het vliegtuig of de boot wacht nooit’.

Werken als team en elkaar ondersteunen / helpen vinden we dan ook erg belangrijk. Je werkt fulltime (40 uur). Je kunt verblijven in een van onze woningen, maar dat hoeft natuurlijk niet als jij al in Nederland gevestigd bent.

Het DNA van Meilink Meilink is een organisatie die houdt van uitdagingen. Hoe kwetsbaar, afwijkend, exclusief een formaat van een product ook is, het Meilink team verpakt en vervoert het! Op internationaal niveau.

Duurzaamheid en mensen zijn twee thema’s die hoog op de agenda staan binnen Meilink. Heb jij hier een goed gevoel bij en kun je bijna alle bovenstaande kwaliteitseisen aanvinken, reageer dan op deze vacature.

Spreekt dit je allemaal aan? Reageer dan direct via de solliciteerknop met een motivatie waarom jij de perfecte kandidaat bent! Stuur je c.

v. en motivatie voor 6 augustus.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier