Lasser Mig / Tig
STC Groep BV
Bergeijk, NL
14 dagen geleden

Onze opdrachtgever is opzoek naar een lasser Mig / Tig . Wij van STC Groep spreken uw taal. Al onze accountmanagers hebben ervaring in de branche, waardoor er sprake is van het begrijpen van de gevraagde eisen en een gedeelde passie voor het vak.

Zo wordt u sneller begrepen als u op zoek bent naar een baan. De intercedenten spreken vol passie over uw beroep en zo maken wij de missie duidelijk en haalbaar.

Wij zien graag 100% tevreden kandidaten want die zijn 200% gemotiveerd.

Functie-eisen :

Je hebt LBO / MBO diploma plaatbewerker of constructiewerker. Je hebt een flexibele instelling en kunt goed samenwerken. Je bent nauwkeurig en resultaatgericht.

Arbeidsvoorwaarden

Een zeer uitdagende functie in een gedreven organisatie waar je optimaal gebruik kunt maken van jouw competenties. Een werkomgeving, waar ruimte is voor ondernemerschap en persoonlijke ontwikkeling.

Een no-nonsense werksfeer waar samenwerking en ontwikkeling centraal staan. Marktconform salaris en andere arbeidsvoorwaarden .

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier